Η Ταϊλάνδη θα αλλάξει τις ώρες της εθνικής απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 11:00 μ.μ.

Μπανγκόκ-

Ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Somsak Rungsita, ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι η εθνική απαγόρευση της κυκλοφορίας στην Ταϊλάνδη, η οποία είναι σε ισχύ για να βοηθήσει στον έλεγχο της πιθανής εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19, θα αλλάξει από τις 11:00 στις 4:00 π.μ. στις 11. :00 μ.μ. έως 3:00 π.μ. σε ισχύ από την 1η Ιουνίου 2020.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ταϊλάνδη αποτελεί μέρος των μέτρων του έκτακτου διατάγματος για τον έλεγχο του κορωνοϊού Covid-19 και η παραβίαση του βαθμού μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση έως και δύο ετών και πρόστιμο έως και 100,000 μπατ.

Ο Γενικός Γραμματέας είπε ότι ο κύριος λόγος για την αλλαγή της ώρας ήταν τα σχόλια από τους Ταϊλανδούς που εργάζονται σε αγορές που γενικά ανοίγουν πολύ νωρίς το πρωί για να επιτρέψουν στους ανθρώπους να ψωνίσουν πριν πάνε στη δουλειά. Η πλειονότητα των αγορών ξεκινά από τις 3:00 π.μ. για να φτάσει το προσωπικό και να προετοιμαστεί για να είναι έτοιμο για πελάτες που φτάνουν ήδη από τις 4:00 ή τις 5:00 π.μ. Το μέτρο αυτό, ανέφερε, θα βοηθήσει την οικονομία.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας συνολικά, ωστόσο, θα συνεχιστεί, με τον Somsak να δηλώνει ότι ήταν βασικό συστατικό όχι μόνο για τον έλεγχο του ιού, αλλά και για τη διακοπή των συγκεντρώσεων και των πάρτι που θα μπορούσαν ενδεχομένως να μεταδώσουν τον κορωνοϊό. Όλοι οι χώροι σε στυλ νυχτερινής ζωής, όπως μπαρ και νυχτερινά κέντρα, παραμένουν κλειστοί για το άμεσο μέλλον, πρόσθεσε ο Somsak, αν και υπάρχουν σχέδια για χαλάρωση των περιορισμών σε όλους τους χώρους έως τα τέλη Ιουνίου.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/