Το σούπερ μάρκετ Pattaya αναζητά έναν άνδρα που φέρεται να ανακουφίστηκε στην κάμερα στο πάρκινγκ

Πατάγια-

Ένα τοπικό σούπερ μάρκετ κυκλοφόρησε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης σήμερα το απόγευμα αναζητώντας έναν άγνωστο άνδρα, που πιστεύεται ότι είναι αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να πιάστηκε σε βίντεο να κάνει την ανάγκη του στο πάρκινγκ μπροστά από το γραφείο τους στο κατάστημά τους δημόσια σήμερα.

Το σούπερ μάρκετ, Siamburi's, το οποίο βρίσκεται στην οδό 75/3 Moo 10 Khao Talo στην περιοχή Pattaya, δημοσίευσε μια φωτογραφία του άνδρα, καθώς και φωτογραφικά στοιχεία του περιστατικού που καταγράφηκαν στο CCTV, τα οποία είναι πολύ γραφικά για να τα δημοσιεύσουμε σε αυτό το άρθρο.

Η διοίκηση του Siamburi ζήτησε εάν κάποιος αναγνωρίσει τον άνδρα να έρθει και να επικοινωνήσει μαζί τους είτε μέσω του Facebook είτε αυτοπροσώπως στο κατάστημα.

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στις 4:28 μ.μ. σύμφωνα με τα πλάνα της κάμερας κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σήμερα το απόγευμα και ήταν λίγο έξω από το κεντρικό γραφείο του σούπερ μάρκετ, όπου ο εν λόγω αλλοδαπός φέρεται να προχώρησε σε αφόδευση σχεδόν ακριβώς μπροστά από τις πόρτες του χώρου του γραφείου. . Το αρχικό νήμα, το οποίο δεν είναι κατάλληλο για όλους τους θεατές, μπορείτε να το βρείτε εδώ στο Facebook τους:

https://web.facebook.com/siamburis/

Πιο ξεκάθαρες φωτογραφίες αυτού που φαίνεται να είναι το ίδιο άτομο δημοσιεύτηκαν επίσης στο νήμα και παρέχονται παρακάτω:

Εγγραφείτε στο καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα, εγγραφείτε εδώ:

Υποστηρίξτε την Ανεξάρτητη Δημοσιογραφία μας και βοηθήστε μας να σας προσφέρουμε έγκαιρα και ποιοτικά Νέα Pattaya.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/