Ο Ταϊλανδός που αρνείται να φορέσει μάσκα στην αγορά Naklua γίνεται viral στα social media, πυροδοτώντας διαδικτυακή συζήτηση

Naklua-

Ένα απόσπασμα και φωτογραφίες ενός Ταϊλανδού, που πιστεύεται ότι είναι γύρω στα πενήντα, αρνείται να φορέσει μάσκα σε μια δημοφιλή αγορά Naklua έγινε viral στα social media σήμερα το πρωί.

Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τον κ. Rattanasak Dasri, Αξιωματικό Ειδικών Υποθέσεων στην Πατάγια, ο οποίος ήταν ένας από τους δύο αξιωματικούς που εμπλέκονται, έλαβε χώρα στην είσοδο μιας δημοφιλής αγοράς Naklua.

Ο άνδρας φέρεται να απορρίφθηκε η είσοδος στην αγορά επειδή δεν φορούσε μάσκα. Η αγορά απαιτεί χρήση μάσκας, έλεγχο θερμοκρασίας και χρήση απολυμαντικού χεριών για όλους τους πελάτες. Αυτά τα μέτρα αποτελούν μέρος των υφιστάμενων προτύπων της αγοράς που έχει θέσει η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης για να βοηθήσει στην πρόληψη του κορωνοϊού Covid-19.

Ο άνδρας φέρεται να προκάλεσε μια σκηνή και δύο αξιωματικοί ειδικών υποθέσεων απάντησαν, κάτι που καταγράφηκε σε βίντεο από άλλους θαμώνες. Ο ένας ήταν ο κύριος Ντασρί.

Ο κ. Dasri και το βίντεο δείχνουν τον άνδρα να υποστηρίζει με μανία ότι η χρήση μάσκας είναι ενάντια στα προσωπικά του δικαιώματα και ελευθερίες και ότι είναι τέλεια και δεν είναι άρρωστος. Ο άνδρας ανέφερε επίσης το γεγονός ότι δεν έχουν βρεθεί επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού στην περιοχή για περισσότερο από ένα μήνα, γιατί θα έπρεπε να φοράει μάσκα;

Μετά από αρκετά λεπτά λογομαχίας, ο άνδρας έφυγε, ωστόσο το γεγονός κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο, γεγονός που οδήγησε σε μια συζήτηση μεταξύ ορισμένων ατόμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πλειοψηφία φάνηκε να τάσσεται με την επιβολή του νόμου και δήλωσε ότι ο κανόνας ήταν ο κανόνας και ο κόσμος πρέπει να τον ακολουθήσει. Ωστόσο, μια μειοψηφία σχολίων τάχθηκε στο πλευρό του άνδρα που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα, συμφωνώντας ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι του ιού στην περιοχή και αν κάποιος επέλεξε να μην φορέσει μάσκα, θα έπρεπε να είναι δική του απόφαση.

Ο άνδρας δεν αναγνωρίστηκε και έφυγε ειρηνικά μετά το συμβάν, ωστόσο δεν του απαγορεύτηκε η είσοδος στην αγορά.

Φωτογραφίες: 77kaoded

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/