«Ήρθε η ώρα για Vietjet!» από μόλις 99 THB Δελτίο Τύπου

Μπανγκόκ, 13 Μαΐου 2020) –Το Thai Vietjet προσφέρει τώρα μια ειδική προσφορά â€œΉρθε η ώρα για Vietjet!â € ??  με περισσότερα από 100,000 εισιτήρια super saver με τιμή μόλις 99 THB (χωρίς φόρους, τέλη) για να πετάξουν σε όλα τα δρομολόγια της Ταϊλάνδης Vietjet, που ισχύει για κράτηση εντός χρυσών ωρών 12:00 - 14:00 (GMT+7) 13 έως 15 Μαΐου 2020, με περίοδο ταξιδιού από 1 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020 (Εξαιρούνται οι εθνικές αργίες).α Επιστρέφοντας στον ουρανό, αυτή είναι μια από τις ειδικές προσφορές για να καλωσορίσουμε πίσω τους επιβάτες στις ευχάριστες πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας.

 

Τα διαφημιστικά εισιτήρια εφαρμόζονται σε όλες τις διαδρομές από την Μπανγκόκ (Suvarnabhumi) προς το Dalat του Βιετνάμ, το Da Nang, από Ούντον Τάνι προς την πόλη Χο Τσι Μινχ, καθώς και όλα τα εσωτερικά δρομολόγια από την Μπανγκόκ (Suvarnabhumi) προς Τσιάνγκ Μάι, Τσιάνγκ Ράι, Πουκέτ, Κράμπι, Ούντον Τάνι, Πουκέτ -- Τσιάνγκ Ράι και Ούντον Τάνι -- Τσιάνγκ Rai. Η περίοδος πτήσης της προσφοράς είναι από 1 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020, εκτός από το δρομολόγιο Udon Thani - Ho Chi Minh City που ξεκινά από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 (Εξαιρούνται οι εθνικές αργίες). Τα εισιτήρια είναι διατίθεται σε όλα τα κανάλια διανομής συμπεριλαμβανομένων www.vietjetair.com, εφαρμογή για κινητά â€œVietjet Airâ€,ΕΝΑ μέσω Facebook στη διεύθυνση www. facebook.com/VietJetThailandΚάνοντας κλικ στην καρτέλα ''Κράτηση'', καθώς και ταξιδιωτικά γραφεία και γραφείο κρατήσεων. Η πληρωμή μπορεί να γίνει εύκολα με διεθνείς χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων των Visa / MasterCard / AMEX / JCB / KCP/Ένωση.

 

Επιπλέον, η Vietjet (Βιετνάμ) εγκαινιάζει επίσης μια ειδική προώθηση εισιτηρίων με υπεροικονομία με τιμή μόνο από 18,000 VND (περίπου 25 THB) (χωρίς φόρους, τέλη) για να πετάξει σε ελκυστικούς προορισμούς γύρω από το Βιετνάμ. Τρία εκατομμύρια εισιτήρια προσφοράς στο 45 της αεροπορικής εταιρείας Βιετνάμ Τα δρομολόγια εσωτερικού είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο www.vietjetair.com και Vietjet AirΕφαρμογή για κινητά από 11 Μαΐου έως 16 Μαΐου 2020να ταξιδέψετε στο Βιετνάμ με την περίοδο πτήσης από 12 Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου 2020 (Εξαιρούνται οι εθνικές εορτές).

 

Η ασφάλεια όλων των επιβατών, του πληρώματος πτήσης και της κοινότητας είναι πάντα η κορυφαία προτεραιότητα της Vietjet. Εκτός από τις αδιάκοπες προσπάθειες της αεροπορικής εταιρείας, είναι σημαντικό κάθε επιβάτης να συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς για την πρόληψη και τον έλεγχο ασθενειών, τις διαδικασίες υγειονομικού ελέγχου και τις υποχρεωτικές απαιτήσεις δήλωσης υγείας και χρήσης μάσκας κ.λπ. σε ευθυγράμμιση με όλα τα παγκόσμια υπέρτατα πρότυπα και οδηγίες από τις τοπικές αρχές, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) για να απολαύσετε τα μέγιστα στις πράσινες πτήσεις της Vietjet.

###

Σχετικά με το Vietjet:

 

Το νέο-Η ηλικιακή εταιρεία Vietjet όχι μόνο έφερε επανάσταση στην αεροπορική βιομηχανία στο Βιετνάμ, αλλά ήταν επίσης μια πρωτοποριακή αεροπορική εταιρεία σε όλη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο.α Με έμφαση στην ικανότητα διαχείρισης κόστους, αποτελεσματικές λειτουργίες και απόδοση, η Vietjet προσφέρει ευκαιρίες πτήσης με κόστος-εξοικονόμηση και ευέλικτοι ναύλοι, καθώς και διαφοροποιημένες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση πελατών’ απαιτήσεις.

 

Το Vietjet είναι ένα πλήρως-Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA)ΕΝΑ με τον Έλεγχο Λειτουργικής Ασφάλειας της IATA (ΙΟΣΑ)ΕΝΑ πιστοποιητικό.α Ως Βιετνάμ’του μεγαλύτερου ιδιωτικού αερομεταφορέα, η αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε με την υψηλότερη κατάταξη για ασφάλεια με 7 αστέρια το 2018 και το 2019 από τον κόσμο’s μόνο ασφάλεια και αξιολόγηση προϊόντων αεροπορικές ιστοσελίδες.com και καταχωρήθηκε ως μία από τις 50 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για υγιή χρηματοδότηση και λειτουργίες από την Airfinance Journal το 2018 και το 2019.α Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ονομαστεί ως Best Low-Cost Carrier από γνωστούς οργανισμούς όπως Skytrax, CAPA, Airline Ratings και πολλούς άλλους.

 

Η Thai Vietjet συνεργάζεται με τη Vietjet για να επεκτείνει το δίκτυο πτήσεων της και να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες στους ταξιδιώτες στον κόσμο να ανακαλύψουν την Ταϊλάνδη και πολλές άλλες χώρες.α Επί του παρόντος, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί 7 δρομολόγια εσωτερικού από Μπανγκόκ προς Τσιάνγκ Μάι, Τσιάνγκ Ράι, Πουκέτ, Κράμπι, Ούντον Τάνι συν την απευθείας πτήση από Τσιάνγκ Ράι προς Πουκέτ και Ούντον Τάνι, 8 δρομολόγια που συνδέουν την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, όπως η Μπανγκόκ προς το Ντα Λατ/ Da Nang, και περισσότερα διεθνή δρομολόγια από την Ταϊλάνδη προς την ηπειρωτική Κίνα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο  www.αέρας vietjet.comΒ 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/