Ο Υπουργός Περιβάλλοντος της Ταϊλάνδης προχωρά με σχέδιο για κλείσιμο των Εθνικών Πάρκων για τρεις μήνες κάθε χρόνο

RAYONG(NNT)- Ο Υπουργός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στοχεύει να προτείνει ένα τρίμηνο κλείσιμο κάθε χρόνο των εθνικών πάρκων, για να επιτρέψει στη φύση να αναγεννηθεί.

Ο κ. Varawut Silpa-archa, Υπουργός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος ανέφερε την πρόταση κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για να προεδρεύσει σε μια εκδήλωση φύτευσης δασών μαγγρόβιων και του νέου εκθεσιακού κέντρου φύσης και θαλάσσιων πλασμάτων στην επαρχία Rayong.

Μίλησε κατά τη διάρκεια του σημερινού κλεισίματος των εθνικών πάρκων σε όλη τη χώρα λόγω της επιδημίας COVID-19. Τα άγρια ​​ζώα εμφανίζονται πιο συχνά από άλλες φορές, επειδή οι ανθρώπινες δραστηριότητες δεν αποτελούν πλέον απειλή. Για να βοηθήσει στην προώθηση της φυσικής αναγέννησης, το υπουργείο εκπονεί τώρα ένα σχέδιο για το κλείσιμο όλων των εθνικών πάρκων και των αξιοθέατων τους για τρεις μήνες κάθε χρόνο.

Ωστόσο, ο υπουργός ζήτησε επίσης από τους τουρίστες και τους κατοίκους της περιοχής να βοηθήσουν στη διατήρηση των εθνικών πόρων και στα ταξίδια χωρίς να βλάψουν την άγρια ​​ζωή με οποιονδήποτε τρόπο. Το υπουργείο θα ανακοινώσει αργότερα την περίοδο κλεισίματος κάθε εθνικού πάρκου.

Πηγή: Thai National News Bureau

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/