Η Ταϊλάνδη επιβεβαιώνει τρία νέα κρούσματα Covid-19, δύο είναι εισαγόμενα

Μπανγκόκ-

Σε καθημερινή ενημέρωση Τύπου από τη Διοίκηση Κατάστασης Κορωνοϊού Covid19, ο εκπρόσωπος Τύπου της CCSA επιβεβαίωσε τρία νέα κρούσματα του κορωνοϊού Covid-19.

Δύο από τα κρούσματα εισάγονται από υπηκόους Ταϊλάνδης που επαναπατρίστηκαν πρόσφατα από το Καζακστάν. Ένα κρούσμα είναι μια Ταϊλανδέζα στη Γιάλα που μολύνθηκε από στενή επαφή που είχε πάει στη Μαλαισία και ζει στα νότια σύνορα. Αυτό ήταν το πρώτο κρούσμα που διαδόθηκε σε τοπικό επίπεδο εδώ και αρκετές ημέρες, αν και αποδίδεται άμεσα σε ταξίδια από διαφορετική χώρα.

Η Ταϊλάνδη είχε συνολικά 2,992 κρούσματα του ιού μέχρι σήμερα το πρωί. 2,772 από αυτά τα κρούσματα έχουν αναρρώσει πλήρως και έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

Έχουν σημειωθεί 55 θάνατοι από τον ιό στην Ταϊλάνδη. Ο πιο πρόσφατος ήταν ένας 69χρονος Αυστραλός υπήκοος και γενικός διευθυντής ξενοδοχείου στο Πουκέτ που πέθανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Ταϊλάνδη είναι μονοψήφια για νέα κρούσματα εδώ και εννέα ημέρες, με εξαίρεση τη μία ημέρα κατά την οποία εντοπίστηκε ένα σύμπλεγμα σε μια εγκατάσταση κρατουμένων παράνομων μεταναστών στα σύνορα της Μαλαισίας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/