Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης εγκρίνει τις παρατάσεις βίζας για μετανάστες εργαζομένους από παραμεθόριες χώρες

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT)-

Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε αυτόματες παρατάσεις βίζας για εργαζομένους από την Καμπότζη, το Λάος και τη Μιανμάρ στο πλαίσιο ενός ΜΣ, δίνοντάς τους το δικαίωμα να διαμένουν στην Ταϊλάνδη μέχρι τις 31 Μαΐου.

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Εργασίας για τη χορήγηση παράτασης προσωρινής διαμονής και άδειας εργασίας σε εργαζόμενους από γειτονικές χώρες, που εισήλθαν στη χώρα στο πλαίσιο διακυβερνητικών συμφωνιών ή Μνημονίων Συνεργασίας (MOU).

Η επέκταση καλύπτει υπηκόους της Καμπότζης, του Λάο και της Μιανμάρ, συμπεριλαμβανομένων εργαζομένων σε παραμεθόριες περιοχές που δεν μπορούν να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους λόγω της κατάστασης COVID-19.

Το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Εργασίας είχαν προηγουμένως δώσει παράταση έως τις 30 Απριλίου. Αυτή η νέα παράταση, η οποία επιτρέπει πλέον στους μετανάστες εργαζομένους να παραμείνουν στην Ταϊλάνδη έως τις 31 Μαΐου, ακολουθεί την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης για ένα μήνα στην Ταϊλάνδη μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Το προηγούμενο ήταν ένα δελτίο τύπου από το Εθνικό Γραφείο Ειδήσεων της Ταϊλάνδης.

Φωτογραφία: Soi Dog Foundation, Μετανάστες εργαζόμενοι σε μια κουζίνα φιλανθρωπίας τροφίμων στο Πουκέτ

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/