Οι ιδιοκτήτες του χώρου ψυχαγωγίας της Pattaya City συναντώνται για να συζητήσουν προτάσεις για μέτρα ασφαλείας για τον Covid19 για πιθανή επαναλειτουργία

Πατάγια-

Χθες στις 5:00 μ.μ. στο Hollywood Disco που βρίσκεται στην κεντρική Πατάγια, πάνω από είκοσι ιδιοκτήτες τοπικών μπαρ και χώρων διασκέδασης μερικών από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις των πόλεων, όπως το Ibar, το Χόλιγουντ και άλλα, συναντήθηκαν για να δώσουν ιδέες σχετικά με μέτρα ασφαλείας που πρέπει να προτείνονται στους ντόπιους. της επαρχιακής και εθνικής κυβέρνησης για να βοηθήσουν να επιτρέψουν στους χώρους να ανοίξουν ξανά στο εγγύς μέλλον.

Συζήτησαν επίσης τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν γύρω από τους ιδιοκτήτες που αρνήθηκαν να προσαρμόσουν ή να προεξοφλήσουν το ενοίκιο κατά την τρέχουσα υποχρεωτική περίοδο κλεισίματος λόγω της απειλής του κορωνοϊού Covid-19. Πολλά θέματα, όπως οι καθυστερήσεις στους φόρους σήμανσης και ορισμένα τέλη αδειών, συζητήθηκαν επίσης για προσωρινή εξαίρεση ή αναβολή για να βοηθηθούν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης αρκετοί εκπρόσωποι του δημαρχείου και του αστυνομικού τμήματος της Πατάγια, οι οποίοι θα βοηθήσουν επίσης στη διαβίβαση προτάσεων και στην ανάπτυξη κατευθυντήριων γραμμών.

Οι χώροι διασκέδασης παραμένουν κλειστοί μέχρι περαιτέρω ανακοινώσεις από την εθνική κυβέρνηση, ωστόσο, η CCSA ή η Διοίκηση Κατάστασης του Covid19 Coronavirus, αρχίζει να συγκεντρώνει ιδέες για το πώς θα μπορούσαν να ανοίξουν με ασφάλεια οι χώροι διασκέδασης. Δεν παίρνουν μόνο ιδέες από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αλλά εξετάζουν επίσης χώρες όπως η Νότια Κορέα και μέρη της Κίνας που έχουν ήδη ανοίξει ξανά τις βιομηχανίες νυχτερινής ζωής τους.

Η κ. Ampon Kaewsang από το αστυνομικό τμήμα της Pattaya είπε ότι θα συγκροτηθεί μια ομάδα από τους μεγάλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην περιοχή για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον και θα προγραμματιστούν μελλοντικές συναντήσεις στις οποίες θα ήθελαν όσο το δυνατόν περισσότεροι ντόπιοι ιδιοκτήτες νυχτερινής διασκέδασης και μπαρ. παρευρεθούν για να βοηθήσουν στην επίτευξη κάποιας συναίνεσης σχετικά με συγκεκριμένες ιδέες της Pattaya για το άνοιγμα εκ νέου χώρων. Αυτές οι ιδέες θα διαβιβαστούν στην Εθνική Κυβέρνηση.

Μερικές από τις ιδέες που αναφέρονται είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους διασκέδασης, ο περιορισμός του αριθμού των θαμώνων, η απόσταση μεταξύ των τραπεζιών στα νυχτερινά κέντρα για να υπάρχει περισσότερος χώρος, οι έλεγχοι θερμοκρασίας σε κάθε χώρο, το απολυμαντικό σε κάθε τραπέζι, το προσωπικό του μπαρ που φοράει γάντια και ασπίδες προσώπου που χειρίζονται χρήματα και ποτά, περιοριστικά πάρτι και προωθήσεις ή ειδικές εκδηλώσεις για το αρχικό άνοιγμα, δημιουργία σημείων ελέγχου υγείας για σημαντικούς χώρους διασκέδασης, όπως πεζόδρομος, απαίτηση ταυτοτήτων και διαβατηρίων όλων των επισκεπτών και τήρηση αρχείου καταγραφής για πιθανή ανίχνευση επαφών σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα Covid-19 και άλλες διάφορες προτάσεις.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί σε αυτό το σημείο καμία από αυτές τις προτάσεις δεν είναι επίσημη και θα απαιτήσουν περαιτέρω συναντήσεις και συζητήσεις. Επιπλέον, κανένας χώρος ψυχαγωγίας οποιουδήποτε μεγέθους δεν μπορεί να ανοίξει έως ότου εγκριθεί η CCSA, κάτι που δεν αναμένεται να είναι για αρκετές ακόμη εβδομάδες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/