Το Night Wish Group συγκεντρώνει πάνω από 600,000 μπατ στο Teacher Boon Choo Home στο Sattahip

Πατάγια-

Το Night Wish Group έχει δωρίσει περισσότερα από 600,000 μπατ Boon choo σπίτι για ιδιαίτερα παιδιά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Τα χρήματα δόθηκαν από ευγενικούς πελάτες, φίλους, προσωπικό και ιδιοκτήτες Ομάδα Νυχτερινών Ευχών, συμπεριλαμβανομένου ενός πάρτι όπου το 100% των χρημάτων από τις πωλήσεις πήγαινε απευθείας σε ένα από τα κουτιά.

Στα μέσα της εβδομάδας στο κλειστό Exotica Bar Soi 6 off Pattaya Second Road, ο ιδρυτής Bryan Flowers του Night Wish Group, ο Gary Vokes, ο Chompu και ο Fernando παρέδωσαν όλα τα κουτιά από κάθε μπαρ NWG και το La La Land's box που είναι ένα ανεξάρτητο μπαρ στο Soi 6. (και είχε 32,000 μπατ μέσα)

Η ιδιοκτήτρια του Boon Choo και το προσωπικό της άδειασαν κάθε κουτί και μέτρησαν τα χρήματα μέσα. Το σύνολο ήταν 640,694 μπατ, δήλωσε ο καθηγητής Boon choo Muangmaithong που ίδρυσε και διαχειρίζεται το σπίτι Boon choo για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Αυτό το ποσό των χρημάτων που δωρήθηκαν προέρχεται από κλειδωμένα κουτιά δωρεών και στα 29 μπαρ του Night Wish Group από την αρχή του τρέχοντος έτους. Η ομάδα βρισκόταν στη μέση μιας φιλανθρωπικής προσπάθειας για να προσπαθήσει να συγκεντρώσει πάνω από τρία εκατομμύρια μπατ για το σπίτι όταν χτύπησε η κρίση του Covid-19, αναγκάζοντας να κλείσουν όλα τα μπαρ και να παγώσουν προσωρινά τις δωρεές.

Πολλοί ξένοι και πελάτες της Ομάδας Νυχτερινής Ευχής είδαν τη σημασία του δανεισμού υποστήριξης για αυτά τα παιδιά και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν για να τα βοηθήσουν οικονομικά.

Ο δάσκαλος Boonchoo είπε στο The Pattaya News ότι αυτή η δωρεά βοηθά πραγματικά σε αυτήν την περίοδο κρίσης και ενθαρρύνει το προσωπικό στο σπίτι του Teacher Boonchoo.

Κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID-19 υπήρξαν λιγότερες δωρεές από πριν, πρόσθεσε και με το Night Wish αποδεσμεύοντας το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι στιγμής, διασφαλίζουν ότι τα παιδιά και το σπίτι θα μπορούν να ξεπεράσουν αυτήν την κρίση.

Το Night Wish Group έχει δεσμευτεί να συνεχίσει την εκστρατεία όταν τα μπαρ τους είναι σε θέση να ανοίξουν ξανά και να επιτύχουν και ελπίζουμε να ξεπεράσουν τον στόχο της συγκέντρωσης τριών εκατομμυρίων για το σπίτι.

Το σπίτι του δασκάλου Boonchoo για ειδικά παιδιά βρίσκεται στη διεύθυνση 117/1 Moo 5, Plu Taluang, Sattahip, Chonburi ή Τηλ. 089-8095279 για όσους επιθυμούν να τους βοηθήσουν άμεσα αυτό το διάστημα. Το σπίτι είναι κλειστό για τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια του Covid19, αλλά το προσωπικό μπορεί να δέχεται δωρεές στην είσοδο ή να δίνει πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού μέσω τηλεφώνου.

Περαιτέρω ανάγνωση στο Pattaya Unplugged
https://pattayaunplugged.com/night-wish-groups-customers-staff-and-friends-raised-around-640000-baht-so-far/

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φιλανθρωπικό ίδρυμα για δωρεές και στη σελίδα τους στο Facebook
https://www.facebook.com/kruboonchoohome/

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/