Το Night Wish Group επεκτείνει τη χορήγηση 1000 γευμάτων την ημέρα σε άπορους στην Πατάγια έως τις 3 Μαΐου κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού Covid19

Πατάγια-

Η Ομάδα Νυχτερινών Ευχών παρέτεινε την παροχή καθημερινής τροφής σε άπορους στην Πατάγια έως τις 3 Μαΐου, 1,000 γεύματα την ημέρα καθώς η κρίση του κορωνοϊού Covid-19 συνεχίζεται

Το Night Wish Group, το μεγαλύτερο συγκρότημα μπαρ στην περιοχή της Πατάγια, έχει επεκτείνει ένα σχέδιο για να προσφέρει 1,000 γεύματα την ημέρα σε άπορους και ανέργους στην πόλη που πλήττονται από την τρέχουσα κρίση του κορωνοϊού, πολλές επιπλέον ημέρες, επί του παρόντος μέχρι τις 19 Μαΐου. (3 ημέρες συνολικά), 16.

Λόγω γενναιόδωρων δωρεών από την κοινότητα και της συντριπτικής ζήτησης, το Night Wish Group αποφάσισε αυτή τη στιγμή να συνεχίσει να τροφοδοτεί όσους έχουν ανάγκη στην Πατάγια.

Η εταιρεία επέκτεινε επίσης από πεντακόσια γεύματα την ημέρα σε χίλια την περασμένη εβδομάδα.

Αν και πολλοί πεινασμένοι άνθρωποι έχουν παρουσιαστεί για τη φιλανθρωπική εκδήλωση, η ομάδα διασφαλίζει τη σωστή κοινωνική απόσταση, την υγιεινή και τους ελέγχους θερμοκρασίας.

Όλα τα τρόφιμα, τα οποία παρασκευάζονται κάθε πρωί φρέσκα, γίνονται με υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και όλο το προσωπικό που συμμετέχει φοράει μάσκες και γάντια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η τοποθεσία της δωρεάς είναι το Nature Bar, που βρίσκεται στη μέση του Soi 6 στη 1:00 καθημερινά.

Η Ομάδα Νυχτερινών Ευχών ευχαριστεί επίσης τις πολυάριθμες γενναιόδωρες δωρεές από την κοινότητα που συνέβαλαν στην επέκταση και την επέκταση της διατροφής των πεινασμένων στην Πατάγια. Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε δωρεά, στείλτε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Night Wish στο Facebook που βρίσκεται παρακάτω:


https://web.facebook.com/Soi6bargroup/

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (1 ψήφος)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/