Ο Αρχηγός της Αστυνομίας της Πόλης της Πατάγια συζητά για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις τροφίμων και τον αυξανόμενο αριθμό απόρων στην Πατάγια

Πατάγια-

Σήμερα το απόγευμα ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya Khemmarin Pissamai μίλησε με το The Pattaya News και το Associated Press για να συζητήσει τον αυξανόμενο αριθμό ατόμων που παρακολουθούν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις τροφίμων στην Πατάγια κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού Covid-19.

Τις τελευταίες εβδομάδες, πολλές τοπικές επιχειρήσεις, ιδιώτες και η κυβέρνηση της πόλης Pattaya παρέχουν φιλανθρωπικές κουζίνες τροφίμων και βοηθούν τους πεινασμένους και άπορους στην πόλη Pattaya. Από το ξέσπασμα του κορωνοϊού Covid-19 στα μέσα Μαρτίου, η συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων στην Πατάγια έχει κλείσει. Η Πατάγια είναι μια παγκοσμίου φήμης τουριστική πόλη την οποία επισκέπτονται εκατομμύρια εκατομμύρια ετησίως και φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας της με τη φήμη μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις για πάρτι στον κόσμο. Σύμφωνα με κανόνες και περιορισμούς που προορίζονται να βοηθήσουν στον έλεγχο της πιθανής εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19, οι πόλεις έχουν κλείσει χιλιάδες μπαρ, νυχτερινά κέντρα, στριπτιτζάδικα, καραόκε σαλόνια, παραλίες, χώροι συναυλιών, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και τουριστικά αξιοθέατα. εκτιμάται ότι το 80-90 τοις εκατό της πόλης είναι άνεργο. Μόνο οι βασικές επιχειρήσεις παραμένουν ανοιχτές, όπως τα σούπερ μάρκετ και τα 7-11 και μάλιστα πολλές από αυτές έχουν επιλέξει να κλείσουν λόγω έλλειψης πελατών στην πόλη.

Ο αρχηγός Khemmarin δήλωσε ότι πολλοί ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί και άτομα, συμπεριλαμβανομένου του Δημαρχείου, βοηθούσαν κατά τη διάρκεια της κρίσης παρέχοντας δωρεές φρέσκων και αποξηραμένων τροφίμων και βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη.

Δήλωσε στον Τύπο ότι το τελευταίο πράγμα που ήθελε να κάνει η αστυνομία της Πατάγια ήταν να κλείσει οποιαδήποτε από αυτές τις εκδηλώσεις και ότι αυτός και η ομάδα του εκτίμησαν πραγματικά τη σπουδαία δουλειά που έκαναν όλοι μαζί για να βοηθήσουν την κοινότητα. Δήλωσε όμως και ότι διοργανωτές MUST επικοινωνήστε και ενημερώστε τη διοίκηση της πόλης για να ενημερώσει την ομάδα του καλώντας το τοπικό τηλεφωνικό κέντρο, 1337, τουλάχιστον 24 ώρες πριν από οποιαδήποτε εκδήλωση. Αυτό δεν ήταν για άδεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, αλλά για παροχή υποστήριξης με τη μορφή αξιωματικών για να βοηθήσουν να αποστασιοποιηθούν σωματικά όσοι παρευρίσκονται και να διασφαλίσουν ότι τηρούνται τα πρότυπα υγιεινής.

Αρκετές εκδηλώσεις είχαν προβλήματα με την εκ των προτέρων ενημέρωση της πόλης, παραδέχτηκε ο Αρχηγός, και έπρεπε να κλείσουν λόγω έλλειψης φυσικής απόστασης και οργάνωσης. Δεν τους άρεσε να το κάνουν αυτό και δεν ήθελαν να απογοητευτεί κανείς, γι' αυτό ήθελε να καταστήσει σαφές ότι ήταν εδώ για να βοηθήσουν στη διαδικασία προσφοράς στην κοινότητα. Στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, δόθηκε μόνο μια ήπια προειδοποίηση.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Khemmarin είπε επίσης ότι ήταν σίγουρος ότι η Pattaya θα επέστρεφε σε έναν παγκοσμίου φήμης τουριστικό προορισμό και ότι ήταν πραγματικά δέος από το σπουδαίο έργο που έκαναν η κοινότητα και οι τοπικοί ηγέτες για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη. Το Pattaya News έχει παρακολουθήσει πολλές εκδηλώσεις όπου η αστυνομία της πόλης Pattaya βοηθούσε να βοηθήσει και σε όλες τις περιπτώσεις ήταν επαγγελματίες, καλά οργανωμένοι και βοηθούσαν πραγματικά όσους είχαν ανάγκη.

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/