Το Night Wish Group επεκτείνει το καθημερινό φαγητό για τους άπορους στην Πατάγια έως τις 30 Απριλίου καθώς η κρίση Covid-19 συνεχίζεται

Πατάγια-

Το Night Wish Group, το μεγαλύτερο συγκρότημα μπαρ στην περιοχή της Πατάγια, έχει επεκτείνει ένα σχέδιο για να προσφέρει 1000 γεύματα την ημέρα σε άπορους και ανέργους στην πόλη που πλήττονται από την τρέχουσα κρίση του κορωνοϊού, πολλές επιπλέον ημέρες, επί του παρόντος μέχρι την 19η Μαΐου, 3.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο και ιδιοκτήτη της κουζίνας που παρείχε τα γεύματα, Saifon, το αρχικό σχέδιο ήταν να παρασχεθούν γεύματα για περίπου πέντε ημέρες. Ωστόσο, λόγω γενναιόδωρων δωρεών από την κοινότητα και της συντριπτικής ζήτησης, το Night Wish Group αποφάσισε αυτή τη στιγμή να συνεχίσει να ταΐζει όσους έχουν ανάγκη στην Πατάγια.

Η εταιρεία επέκτεινε επίσης από πεντακόσια γεύματα την ημέρα σε χίλια. Τις τελευταίες μέρες, τα γεύματα έχουν περάσει σε περίπου τριάντα λεπτά. Αν και πολλοί πεινασμένοι άνθρωποι έχουν παρουσιαστεί για τη φιλανθρωπική εκδήλωση, η ομάδα διασφαλίζει τη σωστή κοινωνική απόσταση, την υγιεινή και τους ελέγχους θερμοκρασίας. Όλα τα φαγητά, τα οποία φτιάχνονται κάθε πρωί φρέσκα στην κουζίνα του Saifon στη Soi 6/1, γίνονται με υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και όλο το προσωπικό που συμμετέχει φοράει μάσκες και γάντια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το συνολικό μαγείρεμα και η οργάνωση απαιτεί ώρες εργασίας, ήδη από τις 8:00 π.μ. για όσους φτάσουν για πρώτη φορά, αλλά το εμπλεκόμενο προσωπικό δήλωσε ότι αυτό που κάνουν είναι εξαιρετικά ανταποδοτικό για όσους έχουν ανάγκη. Δεκάδες μέλη του προσωπικού βοήθησαν και πρόσφεραν εθελοντικά το χρόνο τους για τη φιλανθρωπική εκδήλωση τις τελευταίες ημέρες και θα συνεχίσουν να το κάνουν.

Η τοποθεσία της δωρεάς είναι το Nature Bar, που βρίσκεται στη μέση του Soi 6 στη 1:00 καθημερινά.

Η Ομάδα Νυχτερινών Ευχών ευχαριστεί επίσης τις πολυάριθμες γενναιόδωρες δωρεές από την κοινότητα που συνέβαλαν στην επέκταση και την επέκταση της διατροφής των πεινασμένων στην Πατάγια. Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε δωρεά, στείλτε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Night Wish στο Facebook που βρίσκεται παρακάτω:

https://web.facebook.com/Soi6bargroup/

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (1 ψήφος)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/