Η Ταϊλάνδη αναφέρει 32 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19, κανένας επιπλέον θάνατος, 141 ακόμη άνθρωποι ανάρρωσαν

Ταϊλάνδη-

Ο Δρ. Taweesin Visanuyothin, εκπρόσωπος του Κέντρου Κατάστασης Κορωνοϊού Covid-19 της Ταϊλάνδης, γνωστό και ως CCSA, ανακοίνωσε συνολικά 32 νέα κρούσματα Covid-19 σήμερα το πρωί σε καθημερινή συνέντευξη Τύπου που απευθύνει τα τρέχοντα αποτελέσματα στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης. .

2765 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από την έναρξη της επιδημίας τον Ιανουάριο, με 32 επιπλέον κρούσματα που εντοπίστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες. Δύο κρούσματα βρέθηκαν στο Chonburi, και οι δύο στενές προσωπικές επαφές προηγούμενου επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Σε μια ενθαρρυντική είδηση, ο εκπρόσωπος είπε στον Τύπο ότι επιπλέον 141 άνθρωποι έχουν αναρρώσει από τη νόσο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των αναρρωθέντων σε 1,928.

Δεν αναφέρθηκαν επιπλέον θάνατοι. Η χώρα έχει 47 θανάτους από την έναρξη της επιδημίας Covid-19.

Η Ταϊλάνδη έχει ξεκινήσει τον επαναπατρισμό περισσότερων Ταϊλανδών πολιτών από τη Μαλαισία και το εξωτερικό και ως εκ τούτου αναμένεται να αυξηθούν τα κρούσματα εισαγωγής από άλλες χώρες, σύμφωνα με τον Δρ Taweesin. Ωστόσο, όλοι όσοι φτάνουν στη χώρα υποχρεούνται να έχουν υποχρεωτική κρατική καραντίνα για δύο εβδομάδες. Η χώρα επικεντρώνεται στην περαιτέρω μείωση των μη εισαγόμενων ή των τοπικών κρουσμάτων εξάπλωσης.

Ο Δρ. Taweesin σημείωσε για άλλη μια φορά ότι η CCSA θα αρχίσει να συζητά για το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας ορισμένων επιχειρήσεων την επόμενη εβδομάδα, αν και με αυστηρές οδηγίες, καθώς εκατομμύρια παραμένουν άνεργοι και η οικονομική κατάσταση συνεχίζει να χειροτερεύει με πρωτοσέλιδα που κυριαρχούνται από παρατεταμένες ουρές σε φιλανθρωπικές προσφορές τροφίμων σε εθνικό επίπεδο.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/