Το Night Wish Group βοηθά τους άπορους στην Πατάγια, θα συνεχίσει δίνοντας 800 γεύματα την ημέρα για την επόμενη εβδομάδα στη 1:6 στο Nature Bar στο Soi XNUMX

Πατάγια-

Το Nightwish Group συγκεντρώθηκε για να βοηθήσει τους πολλούς ανθρώπους που επλήγησαν από την κρίση του κορωνοϊού COVID-19 στην Πατάγια σήμερα το απόγευμα, παρέχοντας εκατοντάδες γεύματα για όσους τα χρειάζονταν.

Η ομάδα Nightwish, η μεγαλύτερη ομάδα μπαρ στην Πατάγια, συναντήθηκε στο Nature Bar στη 1:XNUMX σήμερα το απόγευμα για να προσφέρει φαγητό σε εκατοντάδες. Κάποια στιγμή η γραμμή για φαγητό εκτεινόταν σχεδόν μέχρι το τέλος του δρόμου.

Η ομάδα Nightwish διασφάλισε την τήρηση της κοινωνικής απόστασης και είχε αρκετούς αστυνομικούς να βοηθούν επίσης στη γραμμή.

Σε όλους τους θαμώνες δόθηκαν έλεγχοι θερμοκρασίας και απολυμαντικό χεριών πριν λάβουν τα φρεσκομαγειρεμένα γεύματά τους από μέλη του προσωπικού που φορούσαν μάσκες και χρησιμοποιούσαν πλαστικά γάντια. Εμφιαλωμένο νερό δόθηκε επίσης σε όλους τους θαμώνες.

Ένας εκπρόσωπος του ομίλου Nightwish, ο Saifon, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης της ταϊλανδικής κουζίνας που έφτιαχνε εκατοντάδες γεύματα για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Soi 6/1 πίσω από το Nature Bar, είπε στον Τύπο ότι το Night Wish Group θα συνεχίσει να διοργανώνει αυτήν την εκδήλωση τουλάχιστον μέχρι την 26η και πιθανώς και περισσότερο ανάλογα με τη ζήτηση και τις δωρεές. Η ομάδα αυτή τη στιγμή ετοιμάζει 800 γεύματα την ημέρα.

Η φιλανθρωπική δράση του ομίλου Nightwish έρχεται την επέτειο του μήνα από το κλείσιμο όλης της νυχτερινής ζωής στην Πατάγια, αφήνοντας περίπου το ογδόντα τοις εκατό της πόλης χωρίς δουλειά σύμφωνα με το Δημαρχείο της Πατάγια και κλείνοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων στην πόλη. Καθώς η κατάσταση του κορωνοϊού Covid19 έχει επεκταθεί, η ομάδα Night Wish συγκεντρώθηκε για να βοηθήσει τους πληγέντες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/