Η αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει δεκατρείς αλλοδαπούς που βρέθηκαν να πίνουν και να κάνουν πάρτι στην πισίνα σε θέρετρο ξενοδοχείου

Πατάγια-

Η αστυνομία της Πατάγια ανέφερε μέσω των καναλιών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απόψε ότι σήμερα το απόγευμα συνέλαβε δεκατρείς αλλοδαπούς καθώς και αρκετούς υπηκόους Ταϊλάνδης που έκαναν, όπως αναφέρθηκε, ιδιωτικό πάρτι δίπλα στην πισίνα στο θέρετρο Momento Beach στην Πατάγια.

Η αστυνομία ενήργησε με αιχμή όταν έκανε έφοδο στο θέρετρο, γνωστό για τα πάρτι στην πισίνα σε τακτά χρονικά διαστήματα, και βρήκε τους αλλοδαπούς να πίνουν, να κοινωνικοποιούνται και να μαζεύονται ενάντια στους ισχύοντες όρους του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης που προορίζεται να σταματήσει την εξάπλωση του Covid-19 στην Ταϊλάνδη .

Επιπλέον, οι πισίνες και οι χώροι της πισίνας έχουν διαταχθεί να κλείσουν από τον Κυβερνήτη του Τσονμπούρι μέχρι νεωτέρας, κάτι που ήταν πρόσθετη παραβίαση.

Η κοινωνικοποίηση λόγω αλκοόλ (για το οποίο υπάρχει επί του παρόντος απαγόρευση πωλήσεων) είναι αντίθετη με τους όρους του διατάγματος έκτακτης ανάγκης, σημειώνει το The Pattaya News, ακόμη και σε μικρές ομάδες σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια.

Ορισμένα ξενοδοχεία μπορεί να παραμείνουν ανοιχτά εάν έχουν τρέχοντες επισκέπτες, ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, η πλειοψηφία των συλληφθέντων δεν ήταν επισκέπτες στο ξενοδοχείο και φαινόταν να έπιναν και να κοινωνικοποιούνταν, κάτι που, σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, θα μπορούσε να βοηθήσει στη διάδοση του Covid-19 Κορωνοϊός.

Οι λεπτομέρειες ήταν περιορισμένες και η αστυνομία της Pattaya δεν έδωσε στη δημοσιότητα ονόματα, ωστόσο ανέφερε ότι οι συλληφθέντες θα αντιμετωπίσουν σημαντικές νομικές ποινές και όποιος επιθυμεί να παραβιάσει το Διάταγμα Έκτακτης Ανάγκης πίνοντας, κοινωνικοποιώντας και διασκεδάζοντας σε συγκεντρώσεις θα μοιραστεί τη μοίρα του.

Οι ποινές για παραβίαση του διατάγματος έκτακτης ανάγκης για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19 κυμαίνονται από έως και δύο χρόνια φυλάκιση έως πρόστιμα έως και 100,000 μπατ.

Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι η διεύθυνση/ιδιοκτήτες του θέρετρου θεωρούνται επίσης νομικά υπεύθυνοι.

Φωτογραφίες: Pattaya Police

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/