Το Night Wish Group θα παρέχει φαγητό σε απόρους την επόμενη εβδομάδα στο Soi 6

Πατάγια-

Το Night Wish Group θα κάνει δώρο 400-500 γεύματα την ημέρα στο Nature Bar στο Soi 6 για 8 ημέρες την επόμενη εβδομάδα να παράσχει υποστήριξη σε άπορους και ανέργους στην Πατάγια κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης Covid19.

Ευχαριστούμε τον Sam Khanijou (τοπικό ιδιοκτήτη και ιδιοκτήτη επιχείρησης) για τη χορηγία 1 ημέρας και τον Dany Gombert για τη χορηγία 1 ημέρας από πάνω. (Local bar/gogo builder) 

Επίσης το Per Mts (γνωστός και ως silverfox) πληρώνει για άλλη μια μέρα.

Ο στόχος των αρχικών ημερών θα είναι τριακόσια γεύματα την ημέρα με τελικό στόχο να παρασχεθούν πεντακόσια καθώς αυξάνεται η ζήτηση για υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη. Όλοι όσοι έχουν ανάγκη και πεινούν είναι ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν. Είναι επίσης ευπρόσδεκτες οι δωρεές τροφίμων και προμηθειών.

Τα γεύματα θα δίνονται στη 1:00 κάθε μέρα από τις 18 Απριλίου έως τις 26 Απριλίου στο Nature Bar στο Soi 6. Πολλά μέλη της Ομάδας Νυχτερινών Ευχών θα είναι σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν να συμμετάσχουν και να στηρίξουν όσους έχουν ανάγκη.

Θα τηρηθούν τα πρότυπα κοινωνικής απόστασης και η ομάδα θα διασφαλίσει ότι υπάρχουν τα κατάλληλα πρότυπα υγιεινής, συμπεριλαμβανομένων των μάσκες προσώπου, απολυμαντικού χεριών, ελέγχων θερμοκρασίας και γαντιών.

Το Nature Bar είναι ένα μεγάλο διπλό μπαρ που βρίσκεται σχεδόν στη μέση του Soi 6, εύκολα προσβάσιμο από την παραλία ή τη δεύτερη οδό.

Όλοι όσοι πεινούν και έχουν ανάγκη αυτή την ώρα είναι ευπρόσδεκτοι να παρευρεθούν.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/