Οι αρχές επιβολής του νόμου της πόλης της Pattaya ξεκαθαρίζουν - ΟΧΙ δραστηριότητες στην περιοχή της παραλίας και στους πεζόδρομους, συμπεριλαμβανομένης της άσκησης - είναι κλειστές

Πατάγια-

Οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου από την Pattaya και το Jomtien έχουν στείλει ένα σαφές μήνυμα τις τελευταίες ημέρες - Απομακρυνθείτε από την παραλία και τους πεζόδρομους της παραλίας και όλες οι δραστηριότητες απαγορεύονται επί του παρόντος λόγω της εντολής του Κυβερνήτη Chonburi.

Η εντολή να κλείσουν οι παραλίες προήλθε από ανησυχία ομάδων ανθρώπων που μαζεύονταν, έπιναν και έτρωγαν στην παραλία. Με το προηγούμενο κλείσιμο σχεδόν κάθε άλλης επιχείρησης στην πόλη λόγω του κορωνοϊού COVID19, οι άνθρωποι άρχισαν να συρρέουν στην παραλία με έλλειψη άλλων περιοχών για επίσκεψη.

Βίντεο της επιβολής στις τοπικές παραλίες:

https://youtu.be/-4YW8hIje3o

Ωστόσο, η εντολή δεν εφαρμόστηκε σε μεγάλο βαθμό μέχρι τις τελευταίες μέρες, αφού φωτογραφίες ομάδων ανθρώπων, πολλοί ξένοι, έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης με τους πολίτες να ρωτούν γιατί οι αρχές επιβολής του νόμου δεν είχαν λάβει μέτρα. Η Pattaya News σημειώνει ότι στις περισσότερες φωτογραφίες οι άνθρωποι που βλέπονταν σέβονταν την κοινωνική απόσταση και δεν μαζεύονταν, κυρίως ασκούσαν ή κάθονταν μόνοι τους.

Τώρα, η Επιβολή του Νόμου έχει εντείνει τις περιπολίες στην παραλία με ποικίλες μεθόδους.

Πινακίδες που προειδοποιούν για δρακόντειες ποινές φυλάκισης και πρόστιμα τοποθετούνται πάνω-κάτω στις τοπικές παραλίες στα αγγλικά και τα ταϊλανδικά. (Αλλά όχι ρωσικά, από τα οποία πολλοί από τους ξένους στην παραλία στο Jomtien είναι σημειώσεις The Pattaya News).

Σποραδικά έχουν τοποθετηθεί προειδοποιήσεις ότι απαγορεύεται το φαγητό και το ποτό και πύλες που εμποδίζουν κάποιες εισόδους στην παραλία. Ζητήθηκε από τους παραλιακούς πωλητές να αφαιρέσουν εντελώς τις καρέκλες, τα ψυγεία και τον εξοπλισμό τους προς το παρόν μέχρι να ανοίξουν ξανά οι παραλίες.

Τα drones πετούν από πάνω κατά καιρούς προειδοποιώντας τους ανθρώπους στα Αγγλικά να κατέβουν από την παραλία ή να αντιμετωπίσουν αυστηρά πρόστιμα.

Το σύστημα ηχείων στην παραλία Pattaya, που συνήθως χρησιμοποιείται σπάνια, εκπέμπει προειδοποιήσεις στα Ταϊλανδέζικα και Αγγλικά για να πάει στο σπίτι και ότι η παραλία είναι κλειστή.

Περιπολίες επιβολής του νόμου πάνω-κάτω σε τακτική βάση προειδοποιούν τους ανθρώπους να πάνε σπίτι και να φύγουν και έχουν δημιουργήσει ακόμη και μίνι σημεία ελέγχου κατά καιρούς στο διάδρομο στην παραλία Pattaya, προειδοποιώντας τους ανθρώπους να πάνε αλλού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιβολής πραγματοποιείται αργά το απόγευμα και νωρίς το βράδυ, όχι νωρίς το πρωί.

Οι επικριτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λένε ότι με όλα τα πάρκα κλειστά και την έλλειψη άλλων πεζοδρομίων για να περπατήσετε σε αυτό το κλείσιμο της παραλίας, απλώς μετακινούνται οι πεζοί και οι άνθρωποι που ασκούνται στους δρόμους και σε άλλα πεζοδρόμια. Δεν υπάρχει καμία εντολή κλειδώματος και κανένας κανόνας κατά της άσκησης.

Η Pattaya News σημειώνει ότι εάν βελτιωθεί η κατάσταση, οι παραλίες είναι πιθανό να ανοίξουν ξανά στις αρχές του επόμενου μήνα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/