Η απαγόρευση διεθνών εισερχόμενων πτήσεων προς την Ταϊλάνδη συνεχίζεται έως τις 30 Απριλίου

Μπανγκόκ-

Επέκταση της προσωρινής απαγόρευσης όλων των διεθνών πτήσεων προς Ταϊλάνδη

  1. Σύμφωνα με την τελευταία Γνωστοποίηση της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης, η απαγόρευση των διεθνών επιβατικών πτήσεων προς την Ταϊλάνδη θα παραταθεί από τις 18 Απριλίου 2020 στις 17.00:30 UTC έως τις 2020 Απριλίου 17.00 στις XNUMX:XNUMX UTC. Όλες οι άδειες πτήσης που έχουν χορηγηθεί για αυτήν την περίοδο θα ακυρωθούν.

Η απαγόρευση δεν ισχύει για κρατικά ή στρατιωτικά αεροσκάφη, αναγκαστική προσγείωση, τεχνική προσγείωση χωρίς αποβίβαση, ανθρωπιστικές, ιατρικές πτήσεις ή πτήσεις βοήθειας, πτήσεις επαναπατρισμού και πτήσεις φορτίου.

Οι επιβάτες του αεροσκάφους, σε οποιεσδήποτε εξαιρέσεις, θα υπόκεινται στα μέτρα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για τις μεταδοτικές ασθένειες, όπως η κρατική καραντίνα 14 ημερών, και ο κανονισμός βάσει του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης για την Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης στη διεύθυνση

https://www.caat.or.th/th/archives/49587.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/