Σημεία ελέγχου της πόλης Pattaya και κλειστό για να ξεκινήσει την Τετάρτη, όχι την Τρίτη, το απόγευμα

Πατάγια-


Η πόλη της Πατάγια ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι τα νέα περιοριστικά σημεία ελέγχου κλεισίματος θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 15 Απριλίου σε δοκιμαστική περίοδο.

15:00-18:00 Τετάρτη 15 θα είναι το δοκιμαστικό lockdown

Από τις 14:00 Πέμπτη 16 ξεκινά το πλήρες lockdown

Ο δήμαρχος της πόλης της Pattaya Sonthaya Khunpluem είπε στο The Pattaya News αργά σήμερα το απόγευμα «Οι νέες ζώνες κλεισίματος θα έχουν οκτώ σημεία ελέγχου στους δρόμους τόσο για εισερχόμενες στο Chonburi όσο και για εισερχόμενα Sattahip».

«Οι άνθρωποι που δεν έχουν δελτία ταυτότητας στο Banglamung αλλά πρέπει να εισέλθουν στην Πατάγια για δουλειά θα πρέπει να συμπληρώσουν έγγραφα».

«Τα έγγραφα θα είναι διαθέσιμα σε 140 υποκαταστήματα της 7-Eleven στην Πατάγια και μπορούν να παραληφθούν τώρα».

«Και τα οκτώ σημεία ελέγχου θα βρίσκονται στην οδό Sukhumvit». Ένας χάρτης, ο οποίος ενδέχεται να αλλάξει αλλά επί του παρόντος είναι οριστικός, είναι παρακάτω.

«Με τη συγκέντρωση εγγράφων τώρα, αυτό θα βοηθήσει στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης όταν αρχίσουν τα κλεισίματα». κατέληξε ο Δήμαρχος.

Όσον αφορά τους αλλοδαπούς, πρέπει να έχουν το πρωτότυπο διαβατήριο και την απόδειξη διαμονής. Αυτό μπορεί να είναι το πιστοποιητικό στέγασης, μια άδεια οδήγησης με τη διεύθυνσή τους ή ακόμα και οι λογαριασμοί στο όνομά τους σε μια κατοικία. Η είσοδος στην Πόλη της Πατάγια γίνεται μόνο για βασικούς λόγους και πρέπει επίσης να χρειάζεται αποδεικτικά στοιχεία, όπως ραντεβού με γιατρό ή ραντεβού Μετανάστευσης. Εάν ένας αλλοδαπός εργάζεται πρέπει να έχει την άδεια εργασίας του και την κατάλληλη γραφειοκρατία που μπορεί επίσης να πάρει από αυτά που δημοσιεύσαμε παραπάνω ή 7-11, όπως και ένας υπήκοος Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/