Κατασχέθηκαν 47 κιλά μαριχουάνας μετά από μυστική επιχείρηση μαριχουάνας με χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την πώληση προϊόντος

Banglamung-

Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ συνέλαβε τρεις υπόπτους χθες το απόγευμα, οι οποίοι συνελήφθησαν με 47 κιλά μαριχουάνας που πουλούσαν στο Τσονμπούρι και την Μπανγκόκ, κυρίως μέσω σελίδας στο Facebook και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ύποπτοι, ο κ. Nakarachai ή Pon-noon, 20 ετών, ο S. Supaporn ή ο Muay Subboonto, 21 ετών, και ο κ. Noppuch ή Nawee Cherndecha, 20, συνελήφθησαν όλοι χθες μετά την αστυνομία του Banglamung, υπό την ηγεσία του Πολ.Συν. Ο Phatthanachai Phamornphibun, έπιασε τους τρεις κατά τη διάρκεια ενός μυστικού τσίμπημα.

Οι τρεις, σύμφωνα με την αστυνομία του Banglamung, πουλούσαν ανοιχτά τη μαριχουάνα μέσω μιας δημόσιας σελίδας στο Facebook που ονομάζεται Seri Marijuana, η οποία έκτοτε καταργήθηκε. Η σελίδα ήρθε στην προσοχή της Αστυνομίας που διεξήγαγε μυστική επιχείρηση για την αγορά μαριχουάνας. Όταν ήρθε η ώρα της συμφωνίας, οι αστυνομικοί αποκαλύφθηκαν και συνέλαβαν τους υπόπτους.

Οι ύποπτοι ισχυρίστηκαν ότι είναι απλώς πωλητές χαμηλού επιπέδου και τους δόθηκε η μαριχουάνα για να πουλήσουν από έναν άνθρωπο που γνωρίζουν μόνο ως κύριο Σινγκ. Δεν μπόρεσαν, ή δεν ήθελαν, να παράσχουν στην αστυνομία περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υποτιθέμενο εργοδότη τους.

Οι τρεις ύποπτοι αντιμετωπίζουν πολλές κατηγορίες για παράνομη διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Η Pattaya News σημειώνει ότι η Ταϊλάνδη έχει νομιμοποιήσει την ιατρική μαριχουάνα, αλλά απαιτεί τις σωστές άδειες και πατέντες. Η ψυχαγωγική χρήση μαριχουάνας εξακολουθεί να είναι αντίθετη με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, όπως και η πώληση του προϊόντος με κατάλληλη ιατρική άδεια και σκοπό.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/