Η απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλη την Ταϊλάνδη θα μπορούσε να παραταθεί σε περισσότερες ώρες, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Μπανγκόκ-

Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Wissanu Krea-ngam είπε στον Τύπο ότι εάν η τρέχουσα απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την Ταϊλάνδη, η οποία είναι επί του παρόντος από τις 10:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ., δείχνει σημάδια ότι εργάζεται για να βοηθήσει στη μείωση των συγκεντρώσεων ανθρώπων, καθώς και για την πρόληψη του εγκλήματος, θα μπορούσε πιθανότατα να παραταθεί για να προσθέσει επιπλέον ώρες. Ο πρωταρχικός σκοπός της απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι να ενθαρρύνει την κοινωνική απόσταση για να βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

Οι επικριτές της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ισχυρίζονται ότι η περιορισμένη περίοδος των έξι ωρών μπορεί να μην βοηθήσει να σταματήσει ο ιός, ωστόσο, ο κ. Wissanu είπε ότι μεγάλοι όγκοι κυρίως νεαρών Ταϊλανδών συγκεντρώνονται τη νύχτα για ιδιωτικά πάρτι, καθώς και ανοδική επίδραση στην εγκληματικότητα χάρη σε εκατομμύρια Η προσωρινή έλλειψη εργασίας ήταν οι κύριοι λόγοι πίσω από την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Αν και ένα εθνικό κλείδωμα 24/7 έχει συζητηθεί από τον πρωθυπουργό, Prayut Chan-O-Cha, ο οποίος ανησυχεί για τον τρέχοντα ρυθμό μετάδοσης του Covid-19, αυτή τη στιγμή ο κ. Wissanu είπε ότι δεν είναι εφικτό, ειδικά στην Μπανγκόκ.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρεί ορισμένα επαγγέλματα, όπως το ιατρικό προσωπικό και το προσωπικό παράδοσης, καθώς και εκείνα που πηγαίνουν στο αεροδρόμιο για εξερχόμενες πτήσεις και διαθέτουν εγκεκριμένα έγγραφα.

Ορισμένα επαγγέλματα, όπως το ψάρεμα, μπορούν επίσης να λάβουν άδεια από τις τοπικές αρχές για να βρίσκεστε έξω τη νύχτα κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας, πρόσθεσε ο κ. Wissanu.

Όσοι παραβιάζουν την απαγόρευση κυκλοφορίας αντιμετωπίζουν πρόστιμα έως και 40,000 μπατ και έως και δύο χρόνια φυλάκιση, τα οποία εμπίπτουν στο Άρθρο 18 του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης στο οποίο βρίσκεται επί του παρόντος η Ταϊλάνδη τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/