Η Ταϊλάνδη ανακοινώνει 104 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 και 3 επιπλέον θανάτους, το Chonburi έχει τέσσερα νέα κρούσματα

Μπανγκόκ-

Σε καθημερινή ενημέρωση τύπου από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, η οποία βρίσκεται σε συνεργασία με το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων και το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε 104 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 και 3 επιπλέον θανάτους σήμερα το πρωί.

Αυτό ανεβάζει το σύνολο στη χώρα σε 1875 κρούσματα και 15 θανάτους από την έναρξη της επιδημίας.

Το Chonburi, όπου βρίσκεται το Banglamung και η Pattaya, ανακοίνωσε 4 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Δύο είναι Ταϊλανδοί που συνδέονται με προηγούμενες υποθέσεις, ο ένας είναι Ρώσος και ο ένας ηλικιωμένος Γάλλος. Τα δύο κρούσματα αλλοδαπών αναζητούνται για να εντοπιστεί πού προσβλήθηκαν από τον ιό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποθέσεις που ερευνώνται στο Chonburi έχουν μειωθεί σημαντικά σε μόλις 32.

Αυτό συνεχίζει τη σταθερή τάση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ταϊλάνδη να μειώνεται συνολικά τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι περιορισμοί γίνονται αυστηρότεροι σε ολόκληρη την Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/