Η Ταϊλάνδη επιβεβαιώνει 120 νέα κρούσματα Covid-19 και δύο επιπλέον θανάτους, ο Chonburi προσθέτει άλλα τέσσερα κρούσματα

Ταϊλάνδη-

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας και το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι η χώρα είχε επιβεβαιώσει 120 επιπλέον κρούσματα, συμπεριλαμβανομένων δύο θανάτων.

Στο Chonburi επιβεβαιώθηκαν τέσσερις επιπλέον περιπτώσεις που φαίνονται σε αυτό το διάγραμμα παρακάτω.

Οι περιπτώσεις στο Chonburi περιλαμβάνουν έναν εννιάχρονο Ρώσο. Τρεις από τις περιπτώσεις είναι όλοι Ρώσοι που επέστρεψαν πολύ πρόσφατα από το Πουκέτ και είναι γνωστές επαφές ενός προηγούμενου επιβεβαιωμένου κρούσματος στο νησί.

Το τέταρτο κρούσμα που επιβεβαιώθηκε στο Chonburi είναι ένας 40χρονος Ταϊλανδός που είναι θεραπευτής μασάζ και είχε επίσης στενή επαφή με προηγούμενο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Και οι τέσσερις βρίσκονται στην περιοχή Banglamung.

74 άτομα παραμένουν υπό έρευνα στο Chonburi για ενδεχόμενο να έχουν Covid19. Χθες, η πόλη ανακοίνωσε ότι είχε υποβληθεί πρόταση για να γίνει ενδεχομένως το ξενοδοχείο Grand Bella στην Πατάγια ένα ειδικό νοσοκομείο πεδίου για άτομα που βρίσκονται υπό έρευνα. Η πρόταση έχει σταλεί στον Κυβερνήτη Chonburi για περαιτέρω εξέταση.

Χθες, το Chonburi ενίσχυσε επίσης τους περιορισμούς, κάνοντας όλα τα εστιατόρια να βγαίνουν μόνο έξω και κλείνοντας επιπλέον χώρους στην πόλη που είχαν παραμείνει ανοιχτοί και θεωρήθηκαν μη απαραίτητοι. Τα καταστήματα σιδηρικών, ωστόσο, άνοιξαν ξανά μετά από προηγούμενη εντολή κλεισίματος.

Η κρίση του Covid19 έχει αφήσει δεκάδες χιλιάδες στην Πατάγια και εκατομμύρια σε εθνικό επίπεδο χωρίς δουλειά και έχει μειώσει τους τουρίστες στη χώρα σχεδόν στο μηδέν, σύμφωνα με αξιωματούχους της Ταϊλανδικής Αρχής Τουρισμού. Η Πατάγια εξαρτάται από τον τουρισμό για περίπου το ογδόντα τοις εκατό της οικονομίας της και η κρίση του Covid19 την έχει πλήξει ιδιαίτερα σκληρά.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/