Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι υπογράφει επίσημα εντολή κλεισίματος πρόσθετων χώρων για να σταματήσει η εξάπλωση του Covid-19, ζητά από τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από τις παραλίες από τις 8 μ.μ. έως τις 6 π.μ., περιορισμοί στην αγορά

Τσονμπούρι-

Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι υπέγραψε επίσημα εντολή κλεισίματος για αρκετές επιπλέον επιχειρήσεις, με ισχύ σήμερα έως ότου «βελτιωθεί η κατάσταση» για να βοηθήσει στην αποτροπή τυχόν εξάπλωσης του Covid-19 στην περιοχή Πατάγια και Τσονμπούρι.

Το αναφέραμε για πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στον Κυβερνήτη χθες το απόγευμα σε αυτό το άρθρο:

https://thepattayanews.com/2020/03/22/chonburi-province-looks-to-tighten-restrictions-and-precautions-due-to-covid-19-coronavirus/

Η παραγγελία περιλαμβάνει τα εξής:

-Κλείσιμο υδάτινων πάρκων/δημόσιων πισινών (οι ιδιόκτητες πισίνες ανήκουν σε ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων. Κάποια διαμερίσματα επέλεξαν να κλείσουν, άλλα όχι. Αυτό εξαρτάται από τη διαχείριση της συγκυριαρχίας.)

-Κλείσιμο των λούνα παρκ (Αυτό φαίνεται να περιλαμβάνει και δημόσιες παιδικές χαρές)

-Κλείσιμο αγορών φυλαχτών και μπιχλιμπιδιών

-Κλείσιμο διαδικτυακών καταστημάτων και gaming cafe

-Κλείσιμο αιθουσών πισίνας, σκακιστικών συλλόγων, αιθουσών σνούκερ, συλλόγων βελών και άλλων τύπων αξιοθέατων αυτής της φύσης που προκαλούν τη συγκέντρωση ανθρώπων

-Κλείσιμο Αρκάδων και τουριστικών αξιοθέατων σε στυλ ψυχαγωγίας

-Κλείσιμο αιθουσών μπόουλινγκ

Αυτό είναι επιπλέον όλων των χώρων σε στυλ ψυχαγωγίας που είχαν προηγουμένως διαταχθεί κλειστά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προηγούμενη ημερομηνία λήξης κλεισίματος ήταν η 1η Απριλίου. Επισήμως, αυτό δεν έχει αλλάξει, αλλά σε αυτό το σημείο είναι πιθανό «μέχρι να βελτιωθεί και η κατάσταση».

Η εντολή αναφέρει επίσης ότι ο κόσμος θα πρέπει να απέχει από τη συγκέντρωση σε όλες τις παραλίες Chonburi από τις 8:00 έως τις 6:00 π.μ. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι δεν πρόκειται για εντολή αλλά για αίτημα καθώς οι δημόσιες παραλίες ανήκουν στο Υπουργείο Εσωτερικών και είναι δημόσια γη και θα απαιτούσε διάταγμα από το απόλυτο ανώτατο επίπεδο αρχής της χώρας για να κλείσει το οποίο θα επηρεάσει ολόκληρο το έθνος. Σε αυτό το σημείο, αυτή η εντολή δεν έχει δοθεί, και είναι απίθανο να δοθεί.

Η παραγγελία αναφέρει επίσης ότι τα γήπεδα γκολφ μπορεί να παραμείνουν ανοιχτά, αλλά όλα τα κλαμπ, τα τουρνουά, οι διαγωνισμοί και οι δραστηριότητες σε στυλ συναντήσεων πρέπει να είναι κλειστά και απαγορεύονται. Πρέπει να λαμβάνονται προφυλάξεις και απαγορεύονται μεγάλες ομάδες παικτών γκολφ.

Η εντολή λέει ότι οι παραλίες πρέπει να διασφαλίζουν τουλάχιστον 1.5 μέτρο μεταξύ των ξαπλώστρων και οι ξαπλώστρες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η παραγγελία αφορά επίσης αγορές, πολλές από τις οποίες ήταν πολύ απασχολημένες τις τελευταίες ημέρες. Δηλώνουν ότι οι αγορές πρέπει να έχουν καθορισμένα σημεία εισόδου και εξόδου. Επιπλέον, σε όλους τους επισκέπτες της αγοράς πρέπει να παρέχεται απολυμαντικό χεριών και να λαμβάνονται οι κατάλληλες προφυλάξεις. Τα πλήθη πρέπει να ελέγχονται και οι άνθρωποι δεν πρέπει να μαζεύονται για να πιουν ή να συναναστραφούν στην αγορά.

Τα εστιατόρια παραμένουν ανοιχτά, αλλά η εξαίρεση είναι το φαγητό, όχι για να μαζεύονται οι άνθρωποι σε ομάδες και να πίνουν και να κοινωνικοποιούνται. Πρέπει να τηρούνται τα σωστά πρότυπα υγιεινής και η απόσταση μεταξύ των θαμώνων.

Οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να μείνουν σπίτι, αλλά δεν πρόκειται για διαταγή διακοπής λειτουργίας ή αποκλεισμού και είναι ελεύθεροι να κυκλοφορούν όπως θέλουν.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.5 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/