Η πόλη Pattaya δημοσιεύει μια πολύ λεπτομερή αναφορά στα αγγλικά για την κατάσταση του Covid-19 στην Πατάγια, τα κύρια σημεία εδώ

Πατάγια-

Η ηγεσία της πόλης Pattaya, σε συνεργασία με την επαρχιακή κυβέρνηση Chonburi, δημοσίευσε σήμερα μια εκτενή έκθεση έντεκα σελίδων στα αγγλικά, η οποία παρέχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις περιπτώσεις και την κατάσταση στην Πατάγια, καθώς και συγκεκριμένα μέτρα που λαμβάνονται για να διασφαλιστεί ότι ο κορωνοϊός Covid-19 δεν θα εξαπλωθεί στην την περιοχή της Πατάγια.

Εάν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την αναφορά, εδώ είναι ο σύνδεσμος από τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

https://web.facebook.com/Thepattayanews/photos/pcb.655476208536725/655475941870085/?type=3&theater

Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της έκθεσης:

-Δέκα κρούσματα συνολικά στο Τσονμπούρι από την έναρξη της επιδημίας

-Οκτώ ήταν από το πρόσφατο σύμπλεγμα γηπέδων πυγμαχίας στην Μπανγκόκ

-Δύο ήταν άτομα που επέστρεψαν πρόσφατα από την Ιταλία. Αυτές οι περιπτώσεις είναι σχεδόν τριών εβδομάδων και πιστεύεται ότι περιορίζονται σωστά. Όλες οι επαφές μπήκαν σε καραντίνα, εξετάστηκαν και ήταν αρνητικές.

-Ένας Βέλγος που επέστρεψε πρόσφατα από το Βέλγιο επισκέφτηκε την Πατάγια για μια μέρα, έμεινε σε ένα ξενοδοχείο στην Πατάγια και επισκέφθηκε ένα υπαίθριο μπαρ μπύρας στο Soi 8. Όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους ήρθε σε επαφή εντοπίστηκαν και απομονώθηκαν, κανένας δεν βρέθηκε θετικός σε αυτό χρόνος. Αυτή η υπόθεση είναι περίπου δύο εβδομάδων και φαίνεται να έχει περιοριστεί ως επί το πλείστον, με εξαίρεση τη νοσοκόμα παρακάτω. Η σύζυγος και η οικογένεια του Βέλγου άνδρα βρέθηκαν αρνητικά και τέθηκαν σε καραντίνα.

-Το Νοσοκομείο Pattaya Memorial είχε αρκετούς υπαλλήλους να περιθάλψουν τον Βέλγο, ένας ιατρός έχει πυρετό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό έρευνα και βρίσκεται σε απομόνωση. Είναι σε διαδικασία εξέτασης.

-Η Pattaya εκπαιδεύει και παρέχει υποστήριξη σε πολλές επιχειρήσεις στην περιοχή της Pattaya για να διασφαλίσει ότι τηρούνται τα κατάλληλα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας.

-Η Pattaya βρίσκεται στη διαδικασία ενός τεράστιου έργου καθαρισμού και απολύμανσης σε όλη την πόλη

-Μια 20χρονη κυρία από το Χονγκ Κονγκ που είχε φτάσει πρόσφατα αρνήθηκε να απομονωθεί και πιάστηκε από άτομα που της είχαν αναθέσει να την παρακολουθήσουν και να εξασφαλίσουν ότι θα απομονωθεί στο Σόι Κάο Νόι αφού έφτασε πρόσφατα στη χώρα. Επιστράφηκε στην κατοικία της και προειδοποιήθηκε ότι αν συνεχίσει να προσπαθεί να εγκαταλείψει τον τόπο διαμονής της, θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους και πρόστιμο 100,000 μπατ.

Η Pattaya News θα ήθελε να ευχαριστήσει την Pattaya City για την εκτενή και διαφανή αναφορά που δείχνει ότι νοιάζεται για τους ντόπιους κατοίκους και τους τουρίστες μας. Θα υπάρξουν περαιτέρω αναφορές καθώς η κατάσταση συνεχίζεται.

Ακολουθεί ένας σύνδεσμος προς το επίσημο Facebook της πόλης Pattaya για την ανταπόκρισή τους στον Covid-19:

https://web.facebook.com/pattayacovid19/

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/