Ολόκληρη η λίστα με τα μη βασικά κλεισίματα επιχειρήσεων στην Μπανγκόκ θα ισχύει αύριο για περίπου τρεις εβδομάδες

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Ο κυβερνήτης της Μπανγκόκ Pol Gen Assawin Kwanmuang ανακοίνωσε μερικό κλείσιμο περισσότερων θέσεων στην Μπανγκόκ, από τις 22 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου, για να περιορίσει την εξάπλωση του COVID-19. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για κλείδωμα ή διακοπή λειτουργίας και οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να μετακινούνται, αλλά ενθαρρύνονται να αποστασιοποιούνται κοινωνικά και να φορούν μάσκες.

Η παραγγελία είναι μόνο για την Μπανγκόκ. Άλλες επαρχίες εξαρτάται από τον κυβερνήτη της επαρχίας.

Τα σούπερ μάρκετ και οι χώροι φαγητού καθώς και οι πάγκοι τροφίμων κ.λπ. ενδέχεται να παραμείνουν ανοιχτοί. Η κυβέρνηση τονίζει έντονα ότι δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να κλείσουν οι χώροι φαγητού και δεν χρειάζεται να αγοράσουμε πανικό, καθώς οι δυνατότητες προμήθειας και παραγωγής και οι γραμμές στην Ταϊλάνδη είναι άφθονες. Τα εστιατόρια και οι υπηρεσίες παράδοσης είναι ανοιχτά μόνο με φαγητό σε πακέτο.

Στη λίστα:

1. Εστιατόρια (επιτρέπεται να προσφέρουν μόνο φαγητό σε πακέτο και παράδοση)

2. Εμπορικά κέντρα (επιτρέπεται να ανοίγουν μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και τα καταστήματα που πωλούν είδη πρώτης ανάγκης, τα εστιατόρια για λήψη και παράδοση)

3. Ζώνες τραπεζαρίας σε ψιλικατζίδικα

4. Αγορές (επιτρέπεται το άνοιγμα μόνο πάγκων που πωλούν φρέσκα υλικά, αποξηραμένα τρόφιμα, τρόφιμα σε πακέτο, ζωοτροφές, φάρμακα και άλλα βασικά είδη)

5. Σαλόνια και κουρεία

6. Καταστήματα για τρύπημα σώματος και τατουάζ

7. Χώροι για πατινάζ, rollerblading και παρόμοιες δραστηριότητες

8. Λούνα πάρκα, μπόουλινγκ, στοές

9. Gaming και internet cafe

10. Γήπεδα γκολφ και σειρές οδήγησης

11. Πισίνες

12. Δαχτυλίδια κοκορομαχίας

13. Αγορές φυλακτών

14. Εκθεσιακά και συνεδριακά κέντρα

15. Σχολεία, κολέγια, πανεπιστήμια, παιδικοί σταθμοί και φροντιστήρια

16. Ιατρεία αισθητικής

17. Spas

18. Καταστήματα περιποίησης κατοικίδιων και ξενοδοχεία για κατοικίδια

19. Αίθουσες μασάζ

20. Σάουνες

21. Κινηματογράφοι και θέατρα

22. Γυμναστήρια

23. Χώροι διασκέδασης (παμπ, μπαρ, νυχτερινά κέντρα κ.λπ.)

24. Αρένες και σχολές πυγμαχίας

25. Αθλητικές αρένες και στάδια

26. Ιπποδρομίες

Όσοι δεν συμμορφωθούν θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο έως και 100,000 μπατ ή φυλάκιση 1 έτους ή και τα δύο.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/