Η αστυνομία της Πατάγια προειδοποιεί τα τοπικά εστιατόρια - επιτρέπεται να ανοίγετε, αλλά εάν επιδεικνύετε τις οδηγίες που έχουν οριστεί για την υγεία και επιτρέπετε τα πλήθη, θα είστε κλειστοί

Πατάγια-

Μόνο λίγες μέρες μετά το κλείσιμο τουλάχιστον δύο εβδομάδων όλων των χώρων διασκέδασης στην Πόλη της Πατάγια που περιλαμβάνουν μπαρ, νυχτερινά κέντρα, καταστήματα μασάζ, γυμναστήρια, κινηματογράφους, gogos και άλλα Pattaya Η αστυνομία έχει προειδοποιήσει τους τοπικούς ιδιοκτήτες εστιατορίων ότι δεν θα γίνει ανεκτή η επίδειξη των κανόνων.

Το κλείσιμο πραγματοποιήθηκε λόγω ανησυχιών για τον κορωνοϊό Covid-19 και πιθανή εξάπλωση σε μέρη με μαζικές συγκεντρώσεις. Ωστόσο, τα εστιατόρια είχαν εξαίρεση από το κλείσιμο. Τα εμπορικά κέντρα, τα καταστήματα και οι χώροι μη ψυχαγωγίας ενδέχεται να παραμείνουν ανοιχτά.

Δεν υπάρχει διαταγή καραντίνας και οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να μετακινούνται, ωστόσο αποθαρρύνονται από το να συγκεντρώνονται σε μεγάλες ομάδες σε μια προσπάθεια «κοινωνικής απόστασης» και να μην επιτραπεί μια πιθανή εξάπλωση του ιού που θα κατακλύσει τα νοσοκομεία.

Χθες, σε ένα βίντεο που δημοσιεύσαμε, ο δημοφιλής τοπικός χώρος μουσικής The Rock Factory δέχθηκε έφοδο από την αστυνομία και η διοίκηση επιτόπου συνελήφθη όταν συνελήφθησαν με δεκάδες πελάτες να πίνουν αλλά να μην τρώνε. Ο χώρος έχει άδεια για φαγητό, όπως πολλά άλλα μπαρ και παμπ στην πόλη και το χρησιμοποιούσε ως εξαίρεση. Το βίντεο είναι παρακάτω.

https://youtu.be/GJ3gY2QrCO0

Η αστυνομία της Πατάγια είπε ότι οι κυρώσεις για παραβίαση αυτών των κανόνων, οι οποίοι εμπίπτουν στον Νόμο για τον Έλεγχο Ασθενειών, μπορούν να επιφέρουν έως και ένα χρόνο φυλάκιση και πρόστιμο 100,000 μπατ.

Αξιωματούχοι της αστυνομίας είπαν στο The Pattaya News ότι αυτές οι εντολές προέρχονται απευθείας από τις επαρχιακές αρχές Banglamung και Chonburi και δεν θα γίνουν εξαιρέσεις, κάτι που συμβαίνει συχνά σε μια πόλη γνωστή για την ατμόσφαιρα του πάρτι και την παραβίαση των κανόνων. Η Πατάγια βασίζεται στον τουρισμό και τα πάρτι για περίπου το ογδόντα τοις εκατό των ετήσιων εσόδων της και διαθέτει χιλιάδες μπαρ και χώρους νυχτερινής διασκέδασης.

Στα εστιατόρια έχουν ενημερωθεί υπό τις διαταγές του Κυβερνήτη του Τσονμπούρι ότι οι πελάτες πρέπει να έχουν ελάχιστο χώρο ενός μέτρου μεταξύ των ομάδων θαμώνων, ενώ ορισμένοι χρησιμοποιούν ακόμη και δύο μέτρα. Πρέπει να χρησιμοποιούνται απολυμαντικά χεριών και να είναι άφθονα διαθέσιμα. Προτείνεται έλεγχος θερμοκρασίας των θαμώνων, αλλά δεν παραγγέλνεται. Τα εστιατόρια έχουν επίσης πει ότι το σημείο της εξαίρεσης είναι να τρώνε οι άνθρωποι, να μην κάθονται, να κοινωνικοποιούνται και να πίνουν αλκοόλ. Το προσωπικό πρέπει να φορά μάσκες και να καθαρίζει τακτικά τον χώρο και να εφαρμόζει υψηλά πρότυπα υγιεινής. Πολλά εστιατόρια χρησιμοποιούν γάντια.

Δεν υπάρχει απαγόρευση του ποτού και κανένα σχέδιο για ένα. Ωστόσο, καθώς το αλκοόλ κάνει τους ανθρώπους να κοινωνικοποιούνται και προσελκύει μεγάλες ομάδες ανθρώπων, καθώς χιλιάδες χώροι που συνήθως χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για αυτό είναι κλειστοί, πολλά εστιατόρια επιλέγουν να μην πουλήσουν καθόλου αλκοόλ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και μόνο αναψυκτικά και φαγητό. Άλλοι πουλάνε αλκοόλ, ωστόσο, απαιτώντας από τον πελάτη να παραγγείλει ένα γεύμα με το ποτό και δεν μπορεί να χαλαρώσει και να πιει και να κοινωνικοποιηθεί μετά.

Οι περισσότεροι χώροι έχουν σταματήσει τη χρήση τραπεζιών μπιλιάρδου, βελών και άλλων δραστηριοτήτων. Οι περισσότεροι χώροι έχουν επίσης κλείσει οποιαδήποτε μουσική και ζωντανούς ερμηνευτές/συγκρότημα και έχουν κλείσει τις τηλεοράσεις για να αποφύγουν δραστηριότητες σε στυλ ψυχαγωγίας ή πλήθη πελατών. Επίσης, οι χώροι σταμάτησαν τις βραδιές κουίζ και τα πάρτι για να σταματήσουν να έρχονται πλήθη ατόμων. Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων έχουν ζητήσει να παρακολουθούν το επίπεδο των πελατών σε μια επιχείρηση και αν έχει πολύ κόσμο, σταματήστε να επιτρέπετε την είσοδο επιπλέον ατόμων. εκτός του wi-fi για να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους να κάθονται για ώρες και να σερφάρουν στο διαδίκτυο.

Η αστυνομία της Πατάγια σημείωσε ότι έχει κλείσει πολλά εστιατόρια προσπαθώντας να παρακάμψει τους κανόνες για αρκετές εβδομάδες και θα συνεχίσει να το κάνει.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/