Η Ταϊλάνδη ανακοινώνει εξήντα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού Covid-19

Μπανγκόκ-

Η Ταϊλάνδη ανακοίνωσε εξήντα νέα κρούσματα του κορωνοϊού Covid19 σε συνέντευξη Τύπου από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας σήμερα το απόγευμα και το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων.

43 από τις περιπτώσεις συνδέονται με προηγούμενες περιπτώσεις, κυρίως από ένα στάδιο πυγμαχίας και ένα σύμπλεγμα νυχτερινών κέντρων.

  • 12 που από γυμναστήρια πυγμαχίας (άτομα που παρακολούθησαν τον αγώνα πυγμαχίας, συγγενείς, στελέχη, )
  • 14 από ένα προηγούμενο σύμπλεγμα νυχτερινού κέντρου που περιλαμβάνει κάποιο προσωπικό και τον dj.
  • 12 που συνδέεται με την προηγούμενη περίπτωση
  • 5 από άτομα που παρακολούθησαν μια θρησκευτική τελετή
    Ομάδα δεύτερη 17 νέα κρούσματα
  • 9 πίσω από το εξωτερικό
  • 3 συνεργάζονται με αλλοδαπούς
  • 1 γυμναστής
  • 4 που προσδιορίζονται ως πηγή μόλυνσης (συμπεριλαμβανομένου 1 δημοσιογράφου)

Το συνέδριο τόνισε ότι παρά τον μεγάλο αριθμό η Ταϊλάνδη παρέμεινε στο δεύτερο στάδιο, περιορισμένη τοπική μετάδοση και όχι ευρέως διαδεδομένη μετάδοση από άγνωστες πηγές.

Τόνισαν επίσης ότι η ανίχνευση επαφών και οι εργασίες που γίνονται για τις περιπτώσεις που βρέθηκαν έγιναν κανονικά.

Αυτό ανεβάζει το σύνολο σε 272 ως χώρα.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία, μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε λεπτομέρειες εδώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/