Ο υπουργός Παιδείας της Ταϊλάνδης αποφάσισε να κλείσει από αύριο όλα τα σχολεία, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών, σε όλη τη χώρα

Μπανγκόκ-

Ο υπουργός Παιδείας της Ταϊλάνδης Natthaphon Teepsuwan διέταξε να κλείσουν όλα τα σχολεία σε όλη τη χώρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου και μετά, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του Covid-19, δήλωσε ο μόνιμος γραμματέας του υπουργείου Prasert Boonruen.g σήμερα.

Δήλωσε ότι η εντολή έγινε για την ευημερία των μαθητών και ότι η εντολή θα τεθεί σε ισχύ αύριο χωρίς οριστική ημερομηνία λήξης. Είπε ότι θα ανοίξουν ξανά όταν βελτιωθεί η κατάσταση.

Είπε επίσης ότι αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των διαπιστευμένων σχολείων ξένων γλωσσών, των μουσικών σχολών, των ιδιωτικών σχολείων, των φροντιστηρίων κ.λπ. Η απόφαση θέτει εκατομμύρια μαθητές εκτός σχολείου σε όλη τη χώρα. Η Pattaya News σημειώνει ότι πολλά σχολεία ήταν ήδη σε διάλειμμα ή είχαν ήδη κλείσει, αυτή η εντολή τώρα το επεκτείνει.

Ο μόνιμος γραμματέας εξήγησε ότι όποιο ιδιωτικό σχολείο παραβιάζει την προκήρυξη θα του κατασχεθεί η άδεια, ενώ για την ίδια παράβαση θα τιμωρηθεί η διοίκηση των κρατικών σχολείων.

πηγή: https://www.nationthailand.com/news/30384260

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/