Ο κυβερνήτης του Μπουριράμ ενισχύει τα προστατευτικά μέτρα στην επαρχία, θα ελέγξει όλους τους επισκέπτες ξένους και εγχώριους

Μπούρι Ραμ-

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Thatchakorn Hatthathayakul διέταξε αυστηρότερους περιορισμούς και μέτρα που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην προστασία της επαρχίας, χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό του Covid19 ως επικίνδυνη ασθένεια και την υπάρχουσα νομοθεσία για να το πράξει.

Γίνεται ο πρώτος κυβερνήτης στην Ταϊλάνδη που αναλαμβάνει ανεξάρτητη δράση και έχει το πλήρες νόμιμο δικαίωμα να το κάνει.

Η επαρχία δεν έχει επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού αυτή τη στιγμή, αν και είχε αρκετά ύποπτα κρούσματα.

Οι περιορισμοί περιλαμβάνουν όλα τα άτομα που εισέρχονται στην επαρχία, τόσο αλλοδαποί όσο και υπήκοοι Ταϊλάνδης, να υποβάλλονται σε έλεγχο υγείας κατά την είσοδο και στη συνέχεια να αναφέρονται σε τακτική βάση στις τοπικές αρχές για δεκατέσσερις ημέρες. Οι Thai's θα αναφέρονται στους τοπικούς πρεσβυτέρους και τον αρχηγό του χωριού, οι αλλοδαποί θα κατευθύνονται σε νοσοκομεία και κυβερνητικά γραφεία. Αυτό δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι κάτοικος της περιοχής. Όποιος έχει πυρετό θα σταλεί σε τοπικό νοσοκομείο.

Οι αξιωματούχοι του Buri Ram θα βρίσκονται σε όλους τους μεγάλους δρόμους και τα ταξίδια, συμπεριλαμβανομένων των τρένων, στην επαρχία για να επιβάλουν την εντολή του Κυβερνήτη.

Η διάταξη περιορίζει επίσης τις συγκεντρώσεις σε πενήντα άτομα ή λιγότερο, συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών δραστηριοτήτων. Δεν κλείνει ειδικά τους χώρους, ωστόσο οι χώροι καλούνται να ελέγχουν τον αριθμό των θαμώνων τους. Χώροι όπου συγκεντρώνονται μεγάλες ποσότητες κόσμου, όπως αγορές, έχουν ζητηθεί να κλείσουν, ωστόσο προσωρινά εάν δεν μπορούν να ελέγξουν τον αριθμό των ανθρώπων.

Ωστόσο, η εντολή δεν «κλείνει» την επαρχία ούτε κλείνει όλους τους χώρους διεξαγωγής, όπως ανέφεραν λανθασμένα ορισμένα μέσα ενημέρωσης, καθώς οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να πηγαινοέρχονται, αλλά πρέπει να ακολουθούν τις διαδικασίες αναφοράς και τους ελέγχους όπως ζητούν οι τοπικές αρχές όταν το κάνουν.

Οι παραβάτες της ορθής αναφοράς ή υποβολής πληροφοριών στις τοπικές αρχές θα υπόκεινται σε νομικές ενέργειες, πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/