Το Night Wish Group μιλά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για το ενδεχόμενο προσωρινού κλεισίματος επιχειρήσεων ψυχαγωγίας στην Πατάγια λόγω του Covid-19

Πατάγια-

Ένας εκπρόσωπος από το Night Wish Group, ο Saifon Khanan, 40 ετών, μίλησε με πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Pattaya News σήμερα το απόγευμα μετά από συνέντευξη με τον γραμματέα του Walking Street Nightlife Association την προηγούμενη μέρα σχετικά με τις επιπτώσεις ενός πιθανού αναγκαστικού κλεισίματος της ψυχαγωγίας στην ομάδα και στην Πατάγια γενικά λόγω του κορωνοϊού Covid-19.

Ο Saifon, ο οποίος είναι επικεφαλής ταμίας του ομίλου των 29 μπαρ, του μεγαλύτερου γκρουπ single bar στην πόλη και ενός από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην τοπική βιομηχανία νυχτερινής διασκέδασης, δήλωσε στον Τύπο τα εξής:

«Κατανοούμε την απειλή του ιού και την κατάσταση. Κατανοούμε πόσο τραυματικό ήταν αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο και οι σκέψεις μας είναι με όσους έχουν προσβληθεί από τον ιό. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με εντολές από τις αρχές. Ωστόσο, ανησυχούμε πολύ για τα εκατοντάδες μέλη του προσωπικού, τα περισσότερα που είναι οι κύριοι κερδισμένοι για τις οικογένειες και τα παιδιά τους στην πατρίδα τους. Ανησυχούμε επίσης όχι μόνο για τα μπαρ μας, αλλά και για τη νυχτερινή ζωή και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας στο σύνολό της που απασχολεί δεκάδες χιλιάδες σε όλη την Πατάγια».

«Τα μπαρ μας δεν είναι μεγάλοι χώροι και δεν μπορούν να χωρέσουν πάνω από δώδεκα άτομα άνετα στα περισσότερα μπαρ. Δεν είμαστε μέρη που έχουμε μαζικές συγκεντρώσεις και όλοι οι χώροι μας έχουν υπηρέτριες πλήρους απασχόλησης που έχουν λάβει πρόσθετες προφυλάξεις από την εμφάνιση του κορωνοϊού Covid-19, όπως η παροχή απολυμαντικού χεριών και η πλήρης απολύμανση όλων των επιφανειών που χρησιμοποιούνται από τους πελάτες. Όλα τα μπαρ μας είναι ανοιχτά και δεν είναι κλειστά με καθαρό αέρα επίσης.» Εκείνη συνέχισε

«Εάν η κυβέρνηση διατάξει προσωρινό κλείσιμο, ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση θα παράσχει την κατάλληλη στήριξη στους υπαλλήλους που μένουν χωρίς δουλειά προσωρινά, πολλοί που εργάζονται καθημερινά και εξαρτώνται από τις καθημερινές τους προμήθειες για να επιβιώσουν και να θρέψουν τις οικογένειες και τα παιδιά τους.

Ελπίζουμε επίσης ότι η κυβέρνηση θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να ξαναρχίσουν τη λειτουργία τους μόλις τα πράγματα είναι ασφαλή. Μιλάμε με τους ιδιοκτήτες και τους συνεργάτες πωλητών μας για να διασφαλίσουμε ότι κατανοούν την κατάσταση, ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση κατανοεί επίσης την κατάσταση και παρέχει υποστήριξη σε όλους όσους πιθανώς επηρεάζονται».

Αυτή τη στιγμή, οι χώροι νυχτερινής διασκέδασης στην Πατάγια, που ευθύνεται για το 80% των εσόδων των πόλεων και απασχολεί δεκάδες χιλιάδες και υποστηρίζει δεκάδες χιλιάδες άλλους, παραμένουν ανοιχτοί, αλλά αυτό υπόκειται σε αλλαγές. Η Πατάγια είναι ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και παγκοσμίως γνωστή για τη νυχτερινή της ζωή.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ότι συζητείται πρόταση για προσωρινό κλείσιμο χώρων με περισσότερα από πενήντα άτομα.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2 (3 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/