Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης προτείνει τρία κύρια μέτρα για τον έλεγχο του κορωνοϊού Covid-19-Ακριβής αναφορά από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου της κυβέρνησης το απόγευμα

Μπανγκόκ-

Τρία μέτρα έχουν προταθεί και συζητήθηκαν σήμερα το απόγευμα από τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Ratchada Tanadirek, για να βοηθήσουν στον έλεγχο κάθε πιθανής επιδημίας του κορωνοϊού Covid-19 στην Ταϊλάνδη. Επιπλέον, τα μέτρα συζητήθηκαν λεπτομερέστερα σε συνέντευξη Τύπου στις 3:45 σήμερα το απόγευμα από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Wissanu Kruagnam.

  1. Αναβολή του Songkran τον Απρίλιο για αργότερα μέσα στο έτος, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς ολόκληρης της αργίας για να αποτραπεί μια μεγάλη μετανάστευση ανθρώπων που επιστρέφουν στα σπίτια τους. Αυτό περιμένει την τελική έγκριση του υπουργικού συμβουλίου και είναι πολύ πιθανό να εγκριθεί. Ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης έχει ήδη δώσει την ευλογία του για αυτήν την ενέργεια.
  2. Κλείσιμο πανεπιστημίων και σχολείων. Αυτή είναι μια πρόταση και πρέπει να συζητηθεί περαιτέρω από το υπουργικό συμβούλιο και την ταϊλανδική ηγεσία. Πολλά έχουν ήδη κλείσει προσωρινά ή οικειοθελώς, αλλά δεν έχουν υπάρξει υποχρεωτικές παραγγελίες αυτή τη στιγμή.
  3. Κλείσιμο χώρων όπως γήπεδα πυγμαχίας, αθλητικά γήπεδα, κινηματογράφοι, παμπ, αρένες κοτόπουλων κ.λπ. με περισσότερα από πενήντα άτομα. Σε αντίθεση με κάποια άλλα δημοσιεύματα του Τύπου, δεν συζητήθηκε τίποτα σχετικά με το υποχρεωτικό ή το κλείσιμο όλων των χώρων σε όλη τη χώρα αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης πρόταση και συζητείται. Εάν περάσει, θα είναι προσωρινό και θα περιλαμβάνει και καθαρισμό των χώρων. Οι χώροι που έχουν λιγότερα από 50 άτομα δεν θα επηρεαστούν από την πρόταση.

Σημειώθηκε ότι αρκετά νυχτερινά κέντρα είχαν ήδη κλείσει οικειοθελώς στην Μπανγκόκ και ορισμένοι χώροι είχαν κλείσει λόγω ύποπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19, όπως τα πρόσφατα κρούσματα που προήλθαν από αγώνα πυγμαχίας σε στάδιο πυγμαχίας στην Μπανγκόκ.

Εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες κ.λπ. που έχουν λιγότερα από πενήντα άτομα ή ελέγχουν τον αριθμό των θαμώνων μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά σύμφωνα με τις προτάσεις, αλλά πρέπει να διασφαλίσουν ότι χρησιμοποιούν τα κατάλληλα πρότυπα υγιεινής, παρέχουν απολυμαντικό χεριών για πελάτες και απαγορεύοντας την είσοδο σε επισκέπτες που παρουσιάζουν σημάδια ασθένειας . Ο έλεγχος της θερμοκρασίας των επισκεπτών προτάθηκε επίσης ιδιαίτερα.

Η Pattaya News σημειώνει ότι ορισμένοι τύποι ανέφεραν λανθασμένα ότι όλοι οι χώροι προτάθηκε να κλείσουν, αυτό είναι λάθος. Δεν υπήρξε επίσης επίσημη πρόταση για απαγόρευση κυκλοφορίας ή συγκεκριμένες ώρες κλεισίματος, αυτές ήταν εικασίες και πρώιμες φήμες.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περαιτέρω ανακοινώσεις για κλείσιμο συνόρων ή περιορισμούς για την είσοδο στη χώρα, καθώς με τις πολύ μειωμένες ταξιδιωτικές αρχές πιστεύουν ότι μπορούν να ελέγξουν και να παρακολουθήσουν με ακρίβεια τις αφίξεις αυτή τη στιγμή. Δεκαεπτά από τα σημερινά επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid19-Coronavirus ήταν πρόσφατες αφίξεις αλλοδαπών που εντοπίστηκαν μέσω προληπτικού ελέγχου, δήλωσαν αξιωματούχοι του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας.

Οι παραπάνω προτάσεις θα συζητηθούν αύριο από το υπουργικό συμβούλιο και θα εξεταστούν με βάση το πώς συνεχίζει να εξελίσσεται η κατάσταση στη χώρα.

Αυτή ήταν μια ιστορία που εξελίσσεται και οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν γρήγορα.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/