Pattaya Entertainment Operators Association of Walking Street λέει ότι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν εάν η κυβέρνηση κλείσει τους χώρους διασκέδασης

Πατάγια-

Η Pattaya Entertainment Operators Association παραδέχτηκε χθες ότι είναι πρόθυμη να συνεργαστεί ΑΝ οι χώροι ψυχαγωγίας πρέπει να κλείσουν για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού COVID – 19… ακόμα κι αν πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα.

Ο κ. Damrongkiet Pinitkarn, γραμματέας της ένωσης, δήλωσε χθες στο The Pattaya News «Εάν η κυβέρνηση μας διέταξε να κλείσουμε τους χώρους διασκέδασης, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε. "

«Μετά τα νέα για άτομα που έχουν μολυνθεί από τον ιό σε νυχτερινά κέντρα και ένα πάρτι στην Μπανγκόκ, δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που βγαίνουν για νυχτερινή ζωή όπως είναι ήδη. Τις τελευταίες νύχτες είδαμε σημαντικά μειωμένη κίνηση στο Walking Street.» Αυτός πρόσθεσε.

«Έχουμε ήδη επηρεαστεί από αυτήν την κατάσταση. Το προσωπικό ανησυχεί επίσης για την εξάπλωση του ιού και η χρήση μασκών και απολυμαντικών έχει αυξηθεί». Συνέχισε.

«Ορισμένοι από τους χώρους διασκέδασης στην Μπανγκόκ είναι προσωρινά κλειστοί τώρα, ωστόσο, σχεδόν τα πάντα στην Πατάγια παραμένουν επί του παρόντος ανοιχτά». Αυτός είπε.

«Ωστόσο, πιστεύουμε ότι όλοι οι χώροι διασκέδασης στην Ταϊλάνδη θα πρέπει να κλείσουν εάν εμείς (η Pattaya) αναγκασθούμε να κλείσουμε. Πιστεύουμε επίσης ότι ένα επιλεγμένο κλείσιμο χώρων δεν θα λειτουργούσε, καθώς οι άνθρωποι που δεν μπορούσαν να πάνε στους μεγαλύτερους χώρους θα πήγαιναν απλώς σε αυτό που είναι ακόμα ανοιχτό, γεμίζοντάς το με περισσότερο κόσμο». Πρόσθεσε περαιτέρω.

«Έχουμε ήδη λάβει σημαντικά μέτρα από την εξάπλωση του ιού. Πολλοί χώροι διασκέδασης καθαρίζονται καθημερινά και απολυμαίνονται από πάνω προς τα κάτω. Πολλοί χώροι ελέγχουν τους πελάτες για σημάδια ασθένειας πριν εισέλθουν. Δεν υπήρξαν κρούσματα του ιού στην Πατάγια και οι περισσότεροι από τους σημερινούς πελάτες είναι ομογενείς ή ντόπιοι, καθώς λίγοι τουρίστες παραμένουν». Αυτός τελείωσε.

Άλλα ζητήματα που αντιμετωπίστηκαν ήταν οι δεκάδες χιλιάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες που θα έμεναν άνεργοι εάν γινόταν η διακοπή λειτουργίας και η ανησυχία ότι πολλοί θα επέστρεφαν στις επαρχίες τους, μολύνοντας πιθανώς τον ευάλωτο ηλικιωμένο πληθυσμό εκεί. Σημειώθηκε επίσης ότι η πλειονότητα των εργαζομένων στην Πατάγια είναι παροδικοί και προερχόμενοι από τα βορειοανατολικά και οι κύριοι εισοδηματίες για τις οικογένειές τους. Εάν η βιομηχανία κλείσει, εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στα βορειοανατολικά είναι πιθανό να επηρεαστούν.

Οι φορείς ψυχαγωγίας δήλωσαν επίσης ότι ήλπιζαν ότι η κυβέρνηση θα παρέμβει και θα διασφαλίσει ότι βοήθησαν τη βιομηχανία σε αυτήν την κατάσταση. Στην Πατάγια, η βιομηχανία του τουρισμού και της ψυχαγωγίας αντιπροσωπεύει περίπου το ογδόντα τοις εκατό της συνολικής οικονομίας ως ένα από τα μεγαλύτερα σημεία νυχτερινής ζωής στον κόσμο.

Ελπιζόταν ότι οι ιδιοκτήτες θα λάβουν οδηγίες από την κυβέρνηση να είναι επιεικείς κατά την περίοδο διακοπής λειτουργίας και να μην αφήσουν εκατοντάδες επιχειρήσεις να κλείσουν αναγκάζοντας τις πληρωμές ενοικίων, στεγαστικών δανείων κ.λπ.

Ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης δήλωσε χθες ότι προς το παρόν δεν επιβάλλει το κλείσιμο της μαζικής βιομηχανίας νυχτερινής ζωής των χωρών, αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/