Ο Πρωθυπουργός μεταθέτει τον Διευθυντή του Τμήματος Εσωτερικού Εμπορίου σε ανενεργή θέση λόγω ελλείψεων μασκών

Μπανγκόκ-

Σε μια κίνηση που πολλοί περίμεναν ότι θα ερχόταν μετά από πολλαπλές ελλείψεις μάσκας σε όλη τη χώρα, μεγάλες ουρές για να προμηθευτούν μάσκες που ήταν διαθέσιμες και πολλές δηλώσεις που το κοινό υποστήριξε ότι ήταν παραπλανητικές, ο επικεφαλής του τμήματος εσωτερικού εμπορίου Vichai Pochanakit μεταφέρθηκε σε ανενεργή θέση στο το γραφείο του Πρωθυπουργού τίθεται σε ισχύ αμέσως από τον Ταϊλανδό πρωθυπουργό Prayut Chan-o-cha.

Η παραγγελία υπογράφηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Η δημόσια κατακραυγή για το θέμα, καθώς και πολλοί αξιωματούχοι που δήλωσαν ότι δεν υπήρχε έλλειψη ενώ οι άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφωνούσαν πιθανότατα προκάλεσαν την κίνηση. Επιπλέον, υπήρξαν πολλές καταγγελίες για ανώτερους αξιωματούχους του Τμήματος Εσωτερικού Εμπορίου που αποθησαύρισαν μάσκες για εξαγωγές και ιδιωτικές πωλήσεις.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση για την αντικατάσταση του κ. Ποχανακίτ στη θέση που είναι αρμόδια για το εμπόριο μασκών.

Στην Ασία, σε αντίθεση με τη Δύση, υπάρχει μια πολιτιστική παράδοση της χρήσης μάσκας και πολλοί γιατροί από την Ανατολή πιστεύουν ότι είναι χρήσιμες, ενώ οι δυτικοί γιατροί λένε ότι δεν πρέπει να φοριούνται εκτός εάν κάποιος έχει ήδη συμπτώματα και είναι άρρωστος. Ανεξάρτητα από αυτό, πολλοί Ταϊλανδοί πολίτες αισθάνονται πιο ασφαλείς φορώντας μάσκα και ψυχολογικά πιστεύουν ότι κάνουν κάτι για να ελέγξουν τον φόβο τους.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/