Η Ταϊλάνδη επιβεβαιώνει 32 ακόμη κρούσματα κορωνοϊού Covid-19

Ταϊλάνδη-

Σημαντικό άλμα στα κρούσματα επιβεβαίωσε σήμερα το απόγευμα το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας με συνολικά 32 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σε απογευματινή συνέντευξη Τύπου με το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων.

Αυτή είναι μια πολύ αναπτυσσόμενη ιστορία.

Ο κατάλογος των νέων μολυσμένων είναι ποικίλος, με εννέα από ένα γυμναστήριο πυγμαχίας, άλλα τρία επιβεβαιωμένα με επαφή με μια ομάδα που είχε πάρτι από το Χονγκ Κονγκ και πέντε που σύμφωνα με αξιωματούχους πιάστηκαν από ένα νυχτερινό κέντρο που σύχναζαν άλλοι μολυσμένοι.

Τα ονόματα και οι ακριβείς τοποθεσίες των περισσότερων από τις εγκαταστάσεις δεν δόθηκαν, αλλά δεν φαινόταν να βρίσκονται στο Chonburi.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης τρία ακόμη μέλη του προσωπικού του αεροδρομίου Suvarnabhumi και πέντε υπηκόους της Ταϊλάνδης που επέστρεψαν πρόσφατα από το εξωτερικό. Επιβεβαιώθηκε επίσης ένας Ταϊλανδός αξιωματικός που επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκαν δύο αλλοδαποί, αν και δεν δόθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Δύο μέλη του προσωπικού σε εστιατόριο της Μπανγκόκ επιβεβαιώθηκαν επίσης ότι είχαν προσβληθεί από τον ιό από τον ιδιοκτήτη που είχε προηγουμένως δημοσιεύσει στο Facebook και ήταν πολύ διαφανής σχετικά με την κατάσταση.

Η Ταϊλάνδη τόνισε ότι βρίσκεται ακόμα στο δεύτερο στάδιο, με περιορισμένη τοπική μετάδοση και εντοπίζει επαφές για όλα τα νέα κρούσματα. Ωστόσο, μόνο ο Πρωθυπουργός έχει την εξουσία να περάσει στο τρίτο στάδιο, όχι το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας.

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας πρόκειται να προτείνει αύριο περαιτέρω περιορισμούς στον Πρωθυπουργό για να ελέγξει την κατάσταση στην Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένου του πιθανού κλεισίματος της μαζικής βιομηχανίας νυχτερινής διασκέδασης, του περιορισμού των ταξιδιών τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό και μέτρα για την ακύρωση ιδιωτικών εκδηλώσεων και εκδηλώσεων. Όλα αυτά είναι προτάσεις αυτή τη στιγμή.

Το συνέδριο ανέφερε επίσης ότι συνολικά 51 άτομα αναμένουν τα τελικά αποτελέσματα στα νοσοκομεία. Πρότειναν να ακυρωθούν και να μην πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με περισσότερα από 100 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των γάμων. Οι χώροι όπου εντοπίστηκε μια υπόθεση συστάδας, όπως ένα στάδιο πυγμαχίας και ένα νυχτερινό κέντρο που επισκέφτηκε το προηγούμενο σύμπλεγμα, θα παραμείνουν κλειστοί για δεκατέσσερις ημέρες και όλο το προσωπικό θα τεθεί σε καραντίνα καθώς ο χώρος καθαρίζεται σε βάθος.

Θα σας κρατάμε ενήμερους καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/