Επιβεβαιώθηκαν πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού Covid19 στην Ταϊλάνδη, δύο από προηγούμενο μέρος και τρία πρόσφατα επέστρεψαν από την Κορέα

Μπανγκόκ-

Πέντε νέα κρούσματα κοροναϊού (Covid-19) επιβεβαιώθηκαν την Παρασκευή (13 Μαρτίου) από το υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης.

Τα νέα κρούσματα ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα σε 75. 

Η καθημερινή ενημέρωση του υπουργείου Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης ανέφερε ότι δύο από τα κρούσματα συμμετείχαν σε ένα μικρό πάρτι με έναν αλλοδαπό από το Χονγκ Κονγκ, γεγονός που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των ατόμων που μολύνθηκαν από το πάρτι σε δεκατρείς. Ο αλλοδαπός επέστρεψε στο Χονγκ Κονγκ και άλλοι δύο που ήταν στο πάρτι παραμένουν σε καραντίνα αλλά επί του παρόντος είναι ασυμπτωματικοί.

Τα άλλα τρία κρούσματα ήταν πρόσφατα επιστρεφόμενοι από τη Νότια Κορέα.

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης λέει ότι δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία εξάπλωσης της κοινότητας και η Ταϊλάνδη παραμένει στο δεύτερο στάδιο ως χώρα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/