Το υδάτινο πάρκο Ramayana είναι ένα από τα πιο ασφαλή αξιοθέατα στην Πατάγια

Πατάγια

Το παρακάτω είναι ένα δελτίο τύπου από το υδάτινο πάρκο Ramayana και είναι γραμμένο από αυτούς και το προσωπικό τους.


Το πάρκο μας είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέρη για επίσκεψη για διάφορους λόγους:


Ελέγχουμε αυστηρά τη θερμοκρασία του σώματος των επισκεπτών μας για να ελέγχουμε την υγιή κατάσταση του πάρκου μας.


Χρησιμοποιούμε Χλώριο στο νερό μας σύμφωνα με το πρότυπο συγκέντρωσης. Το πιο σημαντικό είναι: Το χλώριο σκοτώνει τους ιούς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σημαίνει ότι η χρήση των τσουλήθρων και των πισινών μας είναι πολύ ασφαλής για εσάς.


Απολυμαίνουμε συνεχώς όλους τους δημόσιους χώρους, όπως τουαλέτες, ντους, αποδυτήρια…


Η Ramayana διαθέτει μια μεγάλη και ευρεία περιοχή που μπορεί να έχει χωρητικότητα 7000 ατόμων. Εδώ δεν έχουμε μεγάλες ουρές επειδή έχουμε πολλά αξιοθέατα για να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να επιλέξουν και αν συγκριθεί με εσωτερικά εμπορικά κέντρα/κινηματογράφους/αξιοθέατα, το RWP είναι ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ επιλογή για το οικογενειακό σας ταξίδι.


Το σύστημα φιλτραρίσματος νερού της Ramayana είναι πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι ένα από τα πιο ακριβά συστήματα φιλτραρίσματος στην Ταϊλάνδη. Επομένως, το νερό στο Πάρκο μας είναι πόσιμο.


Η RWP στέλνει περιοδικά το νερό μας σε ένα εξειδικευμένο εργαστήριο και ελέγχει το νερό για απουσία ιών και βακτηρίων.

Το προσωπικό του υδάτινου πάρκου Ramayana καθησυχάζει τους πιθανούς πελάτες ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κατάστασης με την παγκόσμια έξαρση του κορωνοϊού Covid19 το πάρκο παραμένει ασφαλές και τέλειο για επίσκεψη όλης της οικογένειας.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/