Η Pattaya City αναβάλλει τον αγώνα Pattaya Open Swimming Competition λόγω ανησυχιών για τον Covid19

Πατάγια -
Η κυβέρνηση της πόλης της Πατάγια ανέβαλε τον Ανοιχτό Διαγωνισμό Κολύμβησης της Πατάγια λόγω της νέας επιδημίας Covid-19 που λαμβάνει χώρα σε όλο τον κόσμο.

Οι αξιωματούχοι της πόλης της Pattaya ενημέρωσαν το Pattaya News και ανάρτησαν στα κανάλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ελήφθη η απόφαση να αναβληθεί ο Open Swimming Competition της Pattaya που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 7-8 Μαρτίου.

Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια τόνισαν ότι δεν υπήρχαν κρούσματα Covid-19 στην Πατάγια και τα μέτρα καθαρισμού και οι αναβολές ήταν όλα προληπτικά και αποσκοπούσαν στην προστασία των ντόπιων, των εκπατρισμένων και των τουριστών. Η κολυμβητική διοργάνωση είχε προγραμματιστεί σε σχολείο της Πατάγια και οι γονείς είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για πολλούς ξένους κολυμβητές που συμμετείχαν από χώρες που είχαν σοβαρά κρούσματα ιού, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή.

Ο επαναπρογραμματισμός θα οριστεί στο άμεσο μέλλον. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Pattaya Contact Center 1337 για 24 ώρες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/