Το Legend Siam Pattaya κλείνει προσωρινά λόγω των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού COVID19 στην οικονομία της Ταϊλάνδης

Πατάγια-
Το Legend Siam Pattaya έκλεισε προσωρινά λόγω της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης στην Ταϊλάνδη που προκαλείται από τον νέο κορωνοϊό και όλων των εργαζομένων που απολύθηκαν.

Το The Legend Siam εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση προς όλο το προσωπικό:

Η ανακοίνωση ανέφερε στα αγγλικά: «Λόγω της οικονομίας στην Ταϊλάνδη πέρυσι και της κατάστασης του COVID-19 σε όλο τον κόσμο, πολλοί τουρίστες ακύρωσαν τα ταξίδια τους ειδικά στο Chonburi και από την Κίνα, που ήταν μια σημαντική πηγή της επιχείρησής μας».

«Η εταιρεία δεν μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές μας αυτή τη στιγμή όπου χάνουμε κέρδη. Πρέπει να κλείσουμε την επιχείρηση και να σταματήσουμε για να προσλάβουμε προσωπικό από τις 3 Μαρτίου». Η ανακοίνωση συνεχίστηκε.

«Ωστόσο, θα καταβληθούν αποζημιώσεις στο προσωπικό σύμφωνα με το νόμο». Προστίθεται η δήλωση.

«Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν το καλύτερο για την εταιρεία. Θα προσλάβετε ξανά όταν βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση και η κατάσταση του κορωνοϊού. "Τελείωσε η δήλωση.

Το Legend Siam διαφημίζεται ως σημαντικό πολιτιστικό πάρκο ψυχαγωγίας, με παραστάσεις και πολιτιστικά αξιοθέατα για την Ταϊλάνδη. Έχει πολλούς ερμηνευτές που εκτελούν σύνθετες παραστάσεις με όπλα, εναέρια ακροβατικά και άλλα.

Οι ιδιοκτήτες του πάρκου δήλωσαν ότι ελπίζουν να ανοίξουν ξανά όταν βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση και τόνισαν σε σημερινή ανακοίνωσή τους προς τους ενδιαφερόμενους θαυμαστές στα social media του πάρκου ότι αυτό είναι προσωρινό και θα γίνουν ανακαινίσεις και βελτιώσεις κατά τη διάρκεια του κλεισίματος.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/