Η Thai AirAsia X ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς τη Νότια Κορέα για το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου λόγω αυξανόμενων κρουσμάτων COVID19

Νότια Κορέα-

Η AirAsia X ακύρωσε όλες τις πτήσεις προς τη Νότια Κορέα από τις 6 έως τις 27 Μαρτίου λόγω της επιδημίας του ιού Covid-19.

Η αεροπορική εταιρεία έχει προσφέρει τρεις επιλογές για τους επιβάτες που επηρεάζονται από αυτήν την ακύρωση:

➤ Οι επιβάτες μπορούν να αναβάλουν την ημερομηνία ταξιδιού στο ίδιο δρομολόγιο για μία φορά εντός 30 ημερών από το αρχικό πρόγραμμα χωρίς επιπλέον κόστος. Ωστόσο, θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα θέσεων στην πτήση και τις συνθήκες που καθορίζονται.

➤ Οι επιβάτες μπορούν να διατηρήσουν τους πόντους τους στον λογαριασμό επιβράβευσης πόντων AirAsia BIG για μελλοντικά ταξίδια, τα οποία πρέπει να κάνουν κράτηση εντός 90 ημερολογιακών ημερών από το αρχικό πρόγραμμα. Ωστόσο, οι επιβάτες μπορούν να προγραμματίσουν τη νέα ημερομηνία ταξιδιού μετά την ημερομηνία λήξης, εάν το πρόγραμμα πτήσεων εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο.

➤ Οι επιβάτες μπορούν να ζητήσουν πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλες τις πτήσεις από και προς τη Νότια Κορέα.

Η αεροπορική εταιρεία θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους επιβάτες για την ακύρωση μέσω email ή SMS.

Εν τω μεταξύ, οι επιβάτες μπορούν να ζητήσουν προσφορές μέσω του Ava Live Chat στο support.airasia.com. Σε περίπτωση κράτησης μέσω αντιπροσώπου ή διαδικτυακού ταξιδιωτικού πράκτορα, οι επιβάτες πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πράκτορα με τον οποίο είχαν κάνει κράτηση. Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία θα παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα ενημερώνει περιοδικά τις πληροφορίες.

Οι επιβάτες μπορούν να βρουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μέσω Twitter: @AirAsia_Thai και Facebook: facebook.com/airasia. Μπορούν να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη πελατών στο Twitter: @AirAsiaSupport, ενώ μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση της πτήσης μέσω της «Κατάστασης πτήσης» στον ιστότοπο: airasia.com.

πηγή: https://www.nationthailand.com/news/30382635

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/