Κορεάτης τουρίστας φέρεται να δέχτηκε επίθεση από ομάδα Ταϊλανδών ανδρών αφού αρνήθηκε να δώσει χρήματα σε μια Ταϊλανδέζα στην Πατάγια

Πατάγια-
Ένας Κορεάτης τουρίστας φέρεται να δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα Ταϊλανδών ανδρών, αφού αρνήθηκε να δώσει χρήματα σε μια γυναίκα που είχε γνωρίσει σε ένα μπαρ μπύρας στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Αυτή η ιστορία έχει ενημερωθεί. Δες εδώ:

https://thepattayanews.com/2020/02/20/suspects-involved-in-alleged-assault-on-korean-tourist-in-pattaya-apologize-charges-dropped/

Ο κ. Sung Ho lm, 57 ετών, υπήκοος Κορέας, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Bang Lamung σήμερα το πρωί.

Είπε στην αστυνομία ότι είχε συναντήσει τη γυναίκα σε ένα μπαρ μπύρας στο Soi Buakhao νωρίτερα το βράδυ.

Έπιναν μαζί στο μπαρ πριν εκείνη συμφωνήσει να πάει μαζί του με τη μηχανή του για να κάνουν παρέα και να πιουν αλλού, σύμφωνα με την αναφορά του στην αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ.

Του ζήτησε να σταματήσει σε ένα κατάστημα στην οδό Naklua και εκείνος αρνήθηκε και στη συνέχεια θέλησε να φύγει και ζήτησε χρήματα για το χρόνο που έλειπε από τη δουλειά της.

Ο κ. Sung αρνήθηκε να της δώσει χρήματα, καθώς δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα για ποιο σκοπό ήταν τα χρήματα και ότι δεν είχε πει ποτέ ότι ήθελε να πάει για ψώνια.

Δύο άντρες σε ένα μηχανάκι σταμάτησαν για να ρωτήσουν τι έφταιξε καθώς η διαμάχη ήταν πολύ φωνητική και προκαλούσε δημόσια αναστάτωση. Αφού μίλησαν με την Ταϊλανδή, ζήτησαν από τον κ. Σουνγκ να πληρώσει αρκετές χιλιάδες μπατ στη γυναίκα για να αποφύγουν κάποιο πρόβλημα.

Ο κ. Sung είπε ότι δεν είχε χρήματα και αρνήθηκε να πληρώσει ξανά πριν οι άνδρες τον χτυπήσουν στο πρόσωπο πολλές φορές.

Ο Ταϊλανδός και η γυναίκα έφυγαν γρήγορα μαζί, πρόσθεσε ο κ. Σουνγκ. Η αστυνομία του Banglamung αναζητά υπόπτους και εξετάζει το CCTV στην περιοχή. Θα επιστρέψουν επίσης στο μπαρ της μπύρας όπου εργάζεται η γυναίκα για να μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη και να συζητήσουν την κατάσταση.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/