Το Night Wish Group ξεκινά τοπική φιλανθρωπική δράση για να υποστηρίξει το κέντρο ειδικών αναγκών Boon Choo στο Sattahip

Γράφτηκε από τον Bryan Flowers από το The Night Wish Group, το ακόλουθο είναι ένα δελτίο τύπου.

Έχουμε καθυστερήσει πολύ ως εταιρεία (Ομάδα Νυχτερινών Ευχών) προσπάθεια συγκέντρωσης δωρεών για τοπική φιλανθρωπική οργάνωση. Πολλοί από εμάς δωρίζουμε ιδιωτικά και υποστηρίζουμε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, υποστηρίζουμε επίσης πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ως εταιρεία (το δημαρχείο και η αστυνομία μας ζητούν συχνά, κυρίως παιδικά πράγματα).

Επιλέξαμε το κέντρο ειδικών αναγκών Boon Choo κοντά στο Sattahip που έχουν πολλά παιδιά και ενήλικες στη φροντίδα τους με ειδικές ανάγκες. Χρειάζονται ρούχα, φαγητό και μετρητά. Έχουν ένα "live in" σπίτι στη γωνία και ένα ημερήσιο καταφύγιο με ένα σχολείο συνδεδεμένο σε αυτό, επίσης έναν μίνι χώρο εργασίας.

Τους έχουμε μιλήσει και δεν έχουν κουτιά δωρεών, οπότε φτιάξαμε 30 από αυτά, τους βάλαμε ετικέτα και θα έχουν τα κλειδιά για να αδειάσουν και να κάνουν μέτρηση αν χρειαστεί. Το κέντρο ειδικών αναγκών για λόγους διαφάνειας και λογοδοσίας θα χειρίζεται την καταμέτρηση και το άδειασμα των κουτιών δωρεών.

Αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει, μπορούμε να φτιάξουμε περισσότερα κουτιά δωρεών!

Θα έχουμε ένα κουτί δωρεών σε κάθε μπαρ μας. Εάν δεν είστε άτομο του μπαρ, είστε ευπρόσδεκτοι να μπείτε και να ρίξετε κάποια χρήματα στο κουτί ούτως ή άλλως.

Έχουμε έναν πίνακα "Κορυφαίοι Δωρητές" σε κάθε μπαρ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα μπαρ να ανταγωνίζονται για να δούμε ποιος μπορεί να δημιουργήσει τις περισσότερες δωρεές (για λίγη διασκέδαση). Θα δώσουμε ένα βραβείο κάποιου είδους σε κάθε κορυφαίο δωρητή σε κάθε μπαρ που θα πληρώσει η εταιρεία.

Έχουμε προτείνει στους υπεύθυνους του μπαρ μας να δώσουν ένα δωρεάν έπαθλο ή μπλουζάκι ή κάτι άλλο, μπορεί να είναι δημιουργικοί αλλά θα υπάρχει μια ελάχιστη δωρεά για ένα μπλουζάκι/βραβείο. 

Τα κουτιά δωρεών βρίσκονται στα μπαρ μας που αναφέρονται παρακάτω

Σο 6 

Mods Bar
Σέξι στην πόλη
Exotica Bar
Μπαρ offshore
Roxy Bar
Foxy μπαρ
Μπαρ Kawaii
Μπάρα πεταλούδας
Εκεί που παίζει ο Άγγελος
Horny μπαρ
μουνί κλαμπ
Φύση μπαρ
Μετανοώ
Παίξτε στυλό
Νυχτερινό μπαρ ευχών
Κουτί παιχνιδιών
Utopia – ανοίγει σε λίγες μέρες
Πάθος
Αποπλάνηση
Envy
Οργή
Φιλαργυρία

Soi Chaiyaboon

Πορτοκαλί
Anny
Μπλε μπαρ
Bunny Club - δεν έχει ανοίξει ακόμα

Soi Bongkok 8

Jclub
Κλαμπ αμαρτία

Σελίδα στο Facebook

Boon Choo Foundation για άτομα με ειδικές ανάγκες
https://www.facebook.com/kruboonchoohome/ Τοποθεσία
https://goo.gl/maps/XBTGu9tNPnzDV5aG8 Ταϊλανδικό όνομα
มูลนิธิบ้านครูบุญชูเพื่อเด็กพิเุ Μόλις ολοκληρώσουμε τη δωρεά μας, θα προσκαλέσουμε ολόκληρη την ομάδα, τους φίλους, τους πελάτες μας να πάνε στο φιλανθρωπικό μέρος, κάτι που θα σημαίνει 500+ άτομα αν παρουσιαστούν όλοι!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/