Το Eelswamp στην Πατάγια παρουσιάζει ένα πολύ ιδιαίτερο σύνολο κλασικών συναυλιών αυτό το Σαββατοκύριακο

Το Eelswamp στην Πατάγια παρουσιάζει δύο πολύ ξεχωριστές συναυλίες αυτό το Σαββατοκύριακο για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής. Πληροφορίες για την εκδήλωση από τους διοργανωτές μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Ilya Kondratiev, πιάνο 


Σάββατο 15th
 και  
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, 5:XNUMX
Μουσόργκσκι και Σούμπερτ

Πρόσφατα έγινε μέλος της σχολής του Βασιλικού Κολλεγίου Μουσικής του Λονδίνου.
Τέταρτη επίσκεψη στο Eelswamp

Mussorgsky: Εικόνες σε μια έκθεση - Εικόνες από την έκθεση

Ένα από τα πιο δημοφιλή έργα στο ρεπερτόριο πιάνου, το Pictures at a Exhibition είναι μια περιοδεία εικόνων και δράματος. Είναι ένα από τα πιο απαιτητικά έργα για τον βιρτουόζο και ένα από τα πιο ελκυστικά για το κοινό. 

Γράφτηκε το 1874, το Pictures έχει μια ιδιοφυή δομή που κάνει το έργο μοναδικό στο ρεπερτόριο του πιάνου. Είναι μια σουίτα δέκα κοντών κομματιών υφασμένα μαζί με επαναλαμβανόμενες παραλλαγές στο θέμα «Promenade». Μπορούμε να συλλάβουμε το έργο ως θέμα και παραλλαγές, διανθισμένες με προγραμματικές μινιατούρες. Αυτή η διπλή, συνυφασμένη δομή, κάνει το έργο πρωτότυπο και ενδιαφέρον.

Αφορμή για τη σύνθεση ήταν μια έκθεση ζωγραφικής του καλλιτέχνη Viktor Hartmann, φίλου του συνθέτη. Ο Χάρτμαν πέθανε τραγικά σε ηλικία 39 ετών από ανεύρυσμα. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά το θάνατο του καλλιτέχνη για να τιμήσει τη σύντομη αλλά γόνιμη ζωή του καλλιτέχνη. Ο Mussorgsky έγραψε στη συνέχεια το αριστούργημά του σε δύο εμπνευσμένες εβδομάδες.

Schubert: Σονάτα για πιάνο αρ.16 σε λα ελάσσονα, ό.π.42, Δ.845

Πρόκειται για μια υπέροχη σονάτα από τις αρχές της ύστερης περιόδου, το 1825, τρία χρόνια πριν από τον πρόωρο θάνατο του Σούμπερτ. Το 1825 ήταν μια περίοδος ανάπαυσης από την κακή υγεία. Τα συμπτώματα της σύφιλης υποχώρησαν, δίνοντας στον 28χρονο συνθέτη περισσότερη ενέργεια, πληθωρικότητα και μια αίσθηση μεγαλείου. Η Συμφωνία αρ. 9 σε ντο μείζονα, το «The Great», με το θριαμβευτικό εναρκτήριο θέμα του, σχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η Α ελάσσονα σονάτα περιέχει μέρος της διάθεσης της συμφωνίας, αν και στο πιο σκοτεινό, σχετικό μινόρε πλήκτρο. Έχει ένα θέμα πορείας στο πρώτο μέρος, άλλοτε θριαμβευτικό, άλλοτε μυστηριώδες και τελειώνει σε ένα σκοτεινό, ελάσσονα, κρεσέντο. Ακόμη και η γοητευτική αργή κίνηση είναι εμποτισμένη με δράμα. 




Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, 5:XNUMX 



Μπετόβεν και Λιστ

Δύο από τις αγαπημένες σονάτες του Μπετόβεν από τη μέση περίοδο

Μπετόβεν: Σονάτα για πιάνο Νο. 18 σε Μείζονα ♭, Op. 31, Νο. 3, The Hunt
και Μπετόβεν: Σονάτα για πιάνο Νο. 26 σε Μείζονα ♭, Op. 81a, Les Adieux

Λιστ Σονάτα σε Β ελάσσονα.  

Ο Λιστ έγραψε δύο σονάτες για πιάνο. Η Σονάτα-Φαντασία του Δάντη το 1849 και η Β Ελάσσονα σονάτα το 1853. Αυτά τα έργα μιας κίνησης έφεραν επανάσταση στη σονάτα για πιάνο. Αλλά το όραμα του Λιστ δεν υιοθετήθηκε παρά μόνο πενήντα χρόνια αργότερα, κυρίως από τον Scriabin, του οποίου η πέμπτη έως τη δέκατη σονάτα ήταν όλες ένα κίνημα. Αν και θεωρήθηκε με περιφρόνηση τη στιγμή της δημοσίευσης, η Σονάτα σε Β ελάσσονα αναγνωρίζεται πλέον ως ένα από τα σπουδαία έργα ιδιοφυΐας του δέκατου ένατου αιώνα και ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του Λιστ.

Ilya Kondratiev είναι απόφοιτος του Ωδείου της Μόσχας και του Βασιλικού Κολλεγίου Μουσικής του Λονδίνου. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, κυρίως στους διαγωνισμούς Weimar Liszt και Budapest Liszt Competitions. Πρόσφατα, ο Ilya διορίστηκε στη θέση του καθηγητή πιάνου στο Royal College of Music, στο Λονδίνο.

Κρατήσεις: 1,200 μπατ για μια συναυλία. 2,000 μπατ για δύο


Ηλεκτρονική Διεύθυνση (Email) asiachart@hotmail.com ή καλέστε στο 038 069681 ώρες γραφείου. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, η πληρωμή πρέπει να γίνει πριν από την ημέρα.


εισιτήρια: Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για συναυλίες. Η είσοδος στην αίθουσα μουσικής την ημέρα της συναυλίας θα γίνεται σύμφωνα με τη σειρά παραλαβής της πληρωμής (δηλαδή, όποιος πληρώνει πρώτος μπαίνει πρώτος και μπορεί να επιλέξει τη θέση που επιθυμεί).

Ακυρώσεις και πιστώσεις: Θα επιτραπεί πίστωση για μελλοντικές συναυλίες σε περίπτωση ακύρωσης, υπό την προϋπόθεση ότι η συναυλία για την οποία είχε γίνει η αρχική κράτηση είναι άκυρη.


Οδηγίες προς το προορισμό Eelswamp: αναζητήστε το 'Eelswamp' στους χάρτες google. Οδηγίες μπορείτε να βρείτε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας: http://eelswamp.blogspot.com/2013/11/the-music-room-at-eelswamp.html


Υπηρεσία ταξί στο EelswampGrabtaxi Απλώς πληκτρολογήστε "Eelswamp" στο πλαίσιο προορισμού.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/