Η αστυνομία για την καταστολή του εγκλήματος εισέρχεται στον τερματικό σταθμό 21 στο Κοράτ για να συλλάβει ή να σκοτώσει ένοπλο σε μαζική επίθεση με πυροβολισμούς που σκότωσαν τουλάχιστον 20 άτομα.

Corat:

Η αστυνομία του τμήματος καταστολής του εγκλήματος, η μεραρχία των ειδικών δυνάμεων Hanuman από την Μπανγκόκ που έφτασε μέσω ελικοπτέρου για να βοηθήσει στην αποστολή να σταματήσει έναν ταραχώδη απατεώνα στρατιώτη που σκότωσε τουλάχιστον 20 και τραυμάτισε 46, εισήλθαν στο εμπορικό κέντρο Terminal 21 στο Korat από τις 11:45. .

Έχουν μπει στο ισόγειο και εργάζονται για τον καθαρισμό και την ασφάλιση του κτιρίου.

Δεν έχουν δώσει περαιτέρω ενημερώσεις για την κατάσταση ή την τοποθεσία του 32χρονου σκοπευτή που ξεκίνησε τη μαζική βολή σκοτώνοντας τον Διοικητή του και δύο άλλους σε ένα κοντινό στρατόπεδο, κάνοντας επιδρομή σε μια αποθήκη πυρομαχικών για τουλάχιστον έξι πυροβόλα όπλα και 700 φυσίγγια κατά μήκος. με δύο χειροβομβίδες και έκλεψε ένα Humvee σήμερα το απόγευμα.

Στη συνέχεια, ο ύποπτος προχώρησε με το αυτοκίνητο στον τερματικό σταθμό 21 στο Korat όπου πυροβόλησε τυχαία πολίτες. Βρήκε καταφύγιο στο εμπορικό κέντρο τις πιο πολυσύχναστες ώρες της ημέρας με αποτέλεσμα εκατοντάδες να κρυφτούν σε καταστήματα και εστιατόρια στο εμπορικό κέντρο. Πήρε πολλούς ομήρους.

Πάνω από εκατό άνθρωποι έχουν διασωθεί από το εμπορικό κέντρο μέχρι στιγμής και αυξάνονται, δήλωσε η αστυνομία.

Ο ύποπτος είναι εκπαιδευμένος σκοπευτής, σύμφωνα με τον στρατό.

Ο δράστης ενημέρωσε επίσης ζωντανά τα γυρίσματα στο Facebook έως ότου έκλεισαν τον λογαριασμό του και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν τηλέφωνα των ομήρων για να συνεχίσουν να δημοσιεύουν.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/