Pattaya International PRIDE Festival 2020 που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου στο Central Festival

Πατάγια -
Το Pattaya International Pride 2020 θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το Pattaya City, το Sisters Foundation και το Central Festival Pattaya Beach στις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου στο Central Festival Pattaya Beach.

Αποσκοπεί στην υποστήριξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διαφορετικών φύλων και σεξουαλικού προσανατολισμού καθώς και στην υποστήριξη του τουρισμού της Πατάγια.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν εκθέσεις για LGBTIQ και μίνι συναυλίες.

Τον Φεβρουάριο του 14
Στις 6:XNUMX – Διαγωνισμός One Man One Woman.

Τον Φεβρουάριο του 15
ΣΤΙΣ 4:XNUMX – παρέλαση από το πολυκατάστημα Royal Garden προς την Pattaya Second Road με κατεύθυνση προς την παραλία South Pattaya. Η μία λωρίδα του δρόμου θα είναι κλειστή.

Στις 6:XNUMX – Επίσημη εκδήλωση με το Fashion LGBTIQ RED CARPET.

Μια 16 Φεβρουαρίου
Στις 6:XNUMX – Διαγωνισμός Healthy Queen.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το Sisters Foundation 033 035367 ή 085 699 3233

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/