Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya, η αστυνομία και οι αξιωματούχοι πραγματοποιούν συγκέντρωση για υποστήριξη της Κίνας στο Walking Street

Πατάγια-

Περίπου στις 10:00 μ.μ. χθες το βράδυ, 6 Φεβρουαρίου 2020, αξιωματούχοι της πόλης Pattaya με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης Sonthaya Khunpluem έκαναν πορεία στην Walking Street δείχνοντας υποστήριξη στην Κίνα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας νέας επιδημίας του κορωνοϊού.

Μοιράζοντας δωρεάν μάσκες N95 και ευχαριστώντας τους τουρίστες που ήρθαν, οι ηγέτες των πόλεων κυμάτισαν σημαίες και των δύο χωρών ενώ ευχήθηκαν στον κινεζικό λαό τόσο στα Mandarin όσο και στα Ταϊλανδικά.

Ο Δήμαρχος είπε στον συγκεντρωμένο Τύπο ότι η Pattaya πραγματικά νοιάζεται και νοσταλγεί τους αγαπημένους της Κινέζους τουρίστες και γνωρίζει ότι η ισχυρή αποφασιστικότητα και η δύναμη της θέλησης του κινεζικού λαού θα τους βοηθήσει να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Ο Δήμαρχος τόνισε τη στενή και φιλική σχέση μεταξύ Κίνας και Ταϊλάνδης και πώς σε περιόδους κρίσης στην Ταϊλάνδη η Κίνα τους υποστήριζε πάντα και ήθελαν να κάνουν το ίδιο.

Στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Κινέζοι πολίτες έχουν επαινέσει την Ταϊλάνδη και τις πολιτικές και τη συμπεριφορά της μετά το ξέσπασμα του νέου κορωνοϊού που οδήγησε την Κίνα να απαγορεύσει τα τουριστικά συγκροτήματα και τον τουρισμό γενικά να πέφτουν σχεδόν εκατό τοις εκατό από την Κίνα. Αυτό είναι το αντίθετο από χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες για τις οποίες οι Κινέζοι υπήκοοι είπαν με θυμό ότι αντιδρούν υπερβολικά και αντικρούουν την Κίνα λόγω του κλεισίματος των συνόρων και της εντολής στους πολίτες να μην επισκέπτονται.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/