Η Ταϊλάνδη θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση φορτηγών τροφίμων στον κόσμο τον επόμενο μήνα

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Το Βασίλειο πρόκειται να φιλοξενήσει τη «Μεγαλύτερη παρέλαση φορτηγών τροφίμων στον κόσμο» και σχεδιάζει τη μεγαλύτερη συναρμολόγηση φορτηγών τροφίμων σε ένα μέρος.

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Pipat Ratchakitprakan ανακοίνωσε σήμερα ότι το υπουργείο του, σε συνεργασία με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) και το Food Truck Club (Ταϊλάνδη) θα φιλοξενήσει τη «Μεγαλύτερη παρέλαση φορτηγών στον κόσμο» στις 7-8 Μαρτίου 2020 στις IMPACT Lakeside, Muang Thong Thani.

Η εκδήλωση θα συμμετάσχει περισσότερους από 200 πωλητές φορτηγών τροφίμων, καθιστώντας τη τη μεγαλύτερη τέτοια συγκέντρωση στον κόσμο, η οποία θα σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ, που κατείχε η Πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ από τις 29 Μαρτίου 2014, με 121 οχήματα.

Ο Pipat εξέφρασε την άποψη ότι η εκδήλωση θα πρέπει να συμβάλει στην προώθηση και την αναβάθμιση της εικόνας των πλανόδιων πωλητών φαγητού της Ταϊλάνδης καθώς και στη συμμόρφωση με την πολιτική της χώρας για τον γαστρονομικό τουρισμό. Η κυβέρνηση προτρέπει μια αλλαγή στην παραδοσιακή πρακτική του «μαγειρέματος στο πλάι» στη δημιουργία κινητών φορτηγών τροφίμων για τη βελτίωση των συνθηκών μαγειρέματος και την επίτευξη καλύτερης τάξης στη δημοφιλή επιχείρηση.

Πράγματι, το να βάζεις εστιατόρια με ρόδες αυξάνεται σε δημοτικότητα στην Ταϊλάνδη. σύμφωνα με τον Πρόεδρο και ιδρυτή της Food Truck Club (Ταϊλάνδη) Chanin Wattanapruksa, υπάρχουν περίπου 1,500 φορτηγά τροφίμων που αντιπροσωπεύουν 700 μάρκες στο βασίλειο. Ο αριθμός πρόκειται να επεκταθεί περαιτέρω καθώς η κυβέρνηση υποστηρίζει μεγαλύτερη έμφαση στην πολύχρωμη πρακτική πώλησης.

Όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση φορτηγών τροφίμων ή επιθυμούν να μετατρέψουν το εστιατόριό τους σε κινητή υπηρεσία φαγητού είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν την έκθεση στις 7-8 Μαρτίου 2020 στο IMPACT Lakeside, Muang Thong Thani, καθώς θα υπάρχει ειδικό περίπτερο όπου το προσωπικό θα είναι διαθέσιμο για να προσφέρει προτάσεις και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός φορτηγού τροφίμων.

Εγγραφειτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/