Τελευταία κινεζικά τουριστικά γκρουπ στην Ταϊλάνδη και την Πατάγια που αναχωρούν τις επόμενες μέρες

Πατάγια-

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δήλωσε ότι οι τελευταίες κινεζικές τουριστικές ομάδες στην Πατάγια και την Ταϊλάνδη έχουν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν τις επόμενες μέρες, πολλές απόψε.

Τα κινεζικά τουριστικά γκρουπ που εξακολουθούν να βρίσκονται στη χώρα έφτασαν πριν η κινεζική κυβέρνηση απαγορεύσει τα γκρουπ εκδρομών με προορισμό το εξωτερικό στις 26 Ιανουαρίου λόγω ανησυχιών για πιθανή εξάπλωση του νέου κορωνοϊού που καταστρέφει τη χώρα.

Στην Πατάγια, το The Pattaya News παρατήρησε μερικές ομάδες σήμερα το πρωί ακόμα στην πόλη, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία έχει σχεδόν φύγει. Το Bali Hai Pier ήταν σχεδόν άδειο χθες το απόγευμα το ηλιοβασίλεμα, μια εποχή που συνήθως υπάρχουν χιλιάδες τουρίστες και τουριστικά λεωφορεία.

Μια άδεια προβλήτα Bali Hai στο ηλιοβασίλεμα στις 2 Φεβρουαρίου 2020.

Η υγεία όλων των μελών των τουριστικών ομάδων παρακολουθήθηκε από ξεναγούς και ταξιδιωτικούς υπαλλήλους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Πολλές επιχειρήσεις στην περιοχή της Πατάγια που βασίζονται σε Κινέζους τουρίστες, όπως εκδρομές με ταχύπλοο, εστιατόρια με θαλασσινά, τουριστικά αξιοθέατα όπως η Πλωτή Αγορά και το Ιερό της Αλήθειας, παραστάσεις καμπαρέ και άλλα αλλάζουν κατεύθυνση κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης για να επικεντρωθούν στην προσέλκυση άλλων τουριστών. χώρους και προσφορές και προσφορές.

Ορισμένες επιχειρήσεις, όπως τα σκάφη εστιατορίων με θαλασσινά στον κόλπο Πατάγια, κλείνουν για τουλάχιστον ένα μήνα.

Οι μεμονωμένοι τουρίστες από την Κίνα εξακολουθούν να επιτρέπεται να ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη, αν και υπό αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και περιορισμούς.

Παραλία Πατάγια στις 3 Φεβρουαρίου 2020 με σημαντικά λιγότερους τουρίστες.
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/