Ο Μαραθώνιος της Μπανγκόκ κληρώνει 30,000 δρομείς σήμερα το πρωί

BΑγκόκ, 02 Φεβρουαρίου 2020 – Ο τρίτος ετήσιος Amazing Thailand Marathon Bangkok 2020 που παρουσιάστηκε από την Toyota, πραγματοποιήθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο σήμερα το πρωί στο στάδιο Rajamangala στο Hua Mak της Μπανγκόκ με συνολικά 29,883 δρομείς.

Υπήρχαν 5,565 δρομείς στον πλήρη μαραθώνιο στα 42.195 χιλιόμετρα. 11,051 δρομείς στον ημιμαραθώνιο στα 21.10 χιλιόμετρα. 10,677 δρομείς στον μίνι μαραθώνιο στα 10 χιλιόμετρα και 2,590 δρομείς στο διασκεδαστικό τρέξιμο στα 5 χιλιόμετρα.

Οι συμμετέχοντες έτρεξαν πέρα ​​από τα εμβληματικά ορόσημα της Μπανγκόκ. όπως το Μνημείο της Νίκης, το Wat Benchamabophit (μαρμάρινος ναός), η λεωφόρος Ratchadamnoen (Ηλύσια Πεδία της Ταϊλάνδης), η γέφυρα Rama VIII και το Wat Saket (Χρυσό Όρος).

Ο Amazing Thailand Marathon Bangkok είναι μακράν ο μεγαλύτερος και πιο δημοφιλής αγώνας δρόμου στην Ταϊλάνδη που προσελκύει περίπου 30,000 δρομείς και περισσότερους από 75,000 θεατές σε όλο το Σαββατοκύριακο, καθιερώνοντάς τον ως το κορυφαίο αγώνισμα τρεξίματος της χώρας στο ετήσιο αθλητικό ημερολόγιο.

Πηγή: Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/