Οι ηγέτες και οι επιχειρηματίες της Πατάγια πραγματοποιούν συνάντηση για να συζητήσουν την απαγόρευση των κινεζικών τουριστικών ομάδων και πιθανές σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό της Πατάγια λόγω του κινεζικού κορωνοϊού

Πατάγια-

Οι αρχές υψηλού επιπέδου της Πατάγια και του Τσονμπούρι και σημαντικοί ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων είχαν συνάντηση σήμερα το απόγευμα στους κήπους Nong Nooch στην Πατάγια για να συζητήσουν την πιθανότητα αρνητικής επίδρασης στον τουρισμό της Πατάγια λόγω της απαγόρευσης των κινεζικών τουριστικών ομάδων από την κινεζική κυβέρνηση να προσπαθήσουν να ελέγξουν την Ουχάν Κορωνοϊός.

Μέλη της σημερινής συνάντησης περπατώντας στους κήπους Nong Nooch στην Πατάγια της Ταϊλάνδης στις 26 Ιανουαρίου 2020.

Ο κ. Thamsak Rattanathanya, Αναπληρωτής Κυβερνήτης της επαρχίας Chonburi, ταξίδεψε στους κήπους Nong Nooch σήμερα το απόγευμα στην Πατάγια και συναντήθηκε με τον ναύαρχο Kritphol Rianglekjamnong, Διευθυντή του αεροδρομίου U-Tapao, την κα Pinnat Charoenphon, Διευθύντρια του τμήματος Pattaya της Αρχής Τουρισμού Ταϊλάνδης και ο κ. Ronnakit Akasing, Αντιδήμαρχος Pattaya, μαζί με τον κ. Kampon Tansatja, Πρόεδρο των Nong Nooch Gardens. Παρευρέθηκαν επίσης πολλά άλλα σημαντικά στελέχη των τοπικών επιχειρήσεων και της κυβέρνησης.

Συζήτησαν διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένου του τι γινόταν στην Πατάγια λόγω της απαγόρευσης ταξιδιών για ομαδικές εκδρομές, η οποία τίθεται σε ισχύ τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου. Πολλοί υπάλληλοι και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που κατέχουν και διαχειρίζονται επιχειρήσεις που επικεντρώνονται κυρίως σε Κινέζους τουρίστες έχουν εκφράσει βαθιά ανησυχία στα social media με την επικείμενη απαγόρευση.

Κινέζοι τουρίστες στην Πατάγια, Ταϊλάνδη στις 26 Ιανουαρίου 2020

Ο ναύαρχος Kritphol είπε στο Pattaya News ότι το αεροδρόμιο U-Tapeo ανησυχεί βαθιά καθώς πολλοί Κινέζοι τουρίστες ταξιδεύουν απευθείας μέσω του αεροδρομίου με απευθείας πτήσεις για τις διακοπές τους στην Ταϊλάνδη. Δήλωσε ότι ισχύουν έλεγχοι θερμοκρασίας για ταξιδιώτες που προέρχονται από περιοχές που είχαν ιστορικό του ιού και ότι οι αρχές λαμβάνουν τα μέγιστα μέτρα για την προστασία των κατοίκων της περιοχής και άλλων τουριστών. Η απαγόρευση δεν επηρεάζει τα τουριστικά συγκροτήματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα και δήλωσε ότι ελήφθησαν όλες οι πιθανές προφυλάξεις μέχρι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Εν τω μεταξύ, ο διευθυντής του Κήπου Nong Nooch, κ. Tansatja, είπε ότι παρά την απαγόρευση της ομαδικής περιήγησης το πάρκο είχε ένα σημαντικό εφεδρικό σχέδιο, βασιζόμενο εν μέρει σε μεγάλες εκπτώσεις και ακόμη και δωρεάν εισιτήρια για τους ντόπιους και τους Ταϊλανδούς. Είπε ότι οι κήποι χτίζουν ένα ολοκαίνουργιο Sky Garden και πάντα βελτιώνονται και καλωσορίζουν όλους τους τουρίστες να έρθουν και να απολαύσουν τους κήπους.

Οι αρχές της πόλης της Πατάγια συζήτησαν επίσης να επικεντρωθούν στον εσωτερικό τουρισμό καθώς και σε επισκέπτες από χώρες όπως η Ρωσία, η Ινδία, η Μιανμάρ και το Λάος κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δύσκολης κατάστασης στην Κίνα. Πολλές επιχειρήσεις με έδρα την Πατάγια, ειδικά τουριστικά αξιοθέατα, περιηγήσεις και δραστηριότητες σε νησιά, ξενοδοχεία και εστιατόρια με θαλασσινά βασίζονται κυρίως σε Κινέζους τουρίστες για επαγγελματικούς λόγους.

Αυτή είναι μια ιστορία που αναπτύσσεται. Θα σε κρατήσουμε ενήμερο.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/